Rehabilitering 

Om du har en åkomma som vållar obehag i ditt liv och din vardag eller om du vill förbättra din funktionsförmåga kan rehabilitering vara till nytta. Orton erbjuder rehabiliteringstjänster av hög kvalitet för olika behov och situationer.   

Syftet med rehabilitering är att hantera symptomen och förbättra livskontrollen. Målen definieras i samarbete med patienten med hänsyn till olika livsområden. Rehabiliteringsprocessen fortskrider enligt kundens individuella behov och förutsättningar.  

Rehabiliteringsperioden kan genomföras som dag- eller avdelningsrehabilitering.

Man kan söka sig till rehabiliteringsperioder som självbetalande person eller med en betalningsförbindelse från den sändande instansen. 

Hur söker man sig till fysioterapi? 

Fråga om våra tjänster eller boka tid på Ortons kundservice per telefon +358 9 4748 2705 (må-to 7.45-18, fre 7.45-16) eller boka tid via webbtidsbokningen. Vår kontak­tin­for­mation och våra öppet­tider får du här.

Smärtrehabilitering  

Ortons multiprofessionella team har specialiserat sig på behandling och rehabilitering av svåra smärtor och dysfunktioner såsom CRPS, WHIPLASH, EDS och olyckor. Läs mer