Kuntoutus

Mikäli sinulla on elämääsi ja arkeasi haittaava vaiva tai haluaisit toimintakykyäsi paremmaksi, voi kuntoutuksesta olla hyötyä. Orton tarjoaa laadukkaita kuntoutuspalveluita erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.   

Kuntoutuksen tavoitteena on parantaa oireen- ja elämänhallintaa. Tavoitteet määritellään yhteistyössä kuntoutujan kanssa eri elämänalueet huomioiden. Kuntoutusprosessi etenee kuntoutujan yksilöllisten tarpeiden ja edellytysten mukaisesti.  

Kuntoutusjakso voidaan toteuttaa päivä- tai osastokuntoutuksena.  

Tuotamme myös tapaturman jälkeistä kuntoutusta päivä- tai osastokuntoutuksena. Lisätietoja tästä löydät Fysioterapia-osiossa.

Kuntoutusjaksoille voi hakeutua itsemaksavana tai lähettävän tahon maksusitoumuksella.

Tutkimuksiin tai hoitoon, kuinka toimin?

Tiedustele hoitoa tai varaa aika puheli­mitse 09 4748 2705 tai nettia­jan­va­rauksen kautta. Katso tarkemmat yhteys­tie­tomme tästä.

Amputaatiokuntoutus

Amputaatiokuntoutuksen tavoitteena on auttaa potilas takaisin arjen normaaleihin toimintoihin ja harrastuksiin sekä tukea fyysistä aktiivisuutta Lue lisää

Kipukuntoutus

Ortonin moniammatillinen tiimi on erikoistunut vaikeiden kipujen ja toimintahäiriöiden, kuten esimerkiksi CRPS, WHIPLASH, EDS ja tapaturmat, hoitoon ja kuntoutukseen.  Lue lisää