Urologia

Urologian erikoisala tutkii ja hoitaa naisten ja miesten virtsanerityselimistön sairauksia sekä miesten sukuelinten sairauksia. 

Yleisimmät hoidetut sairaudet ovat eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu ja eturauhassyöpä.

Lisäksi tarjoamme muita urologian erikoisalaan kuuluvia hoitoja kuten:

  • Virtsaputken ahtauman leikkaushoito
  • Munuaiskasvainten leikkaushoito
  • Virtsarakkosyövän leikkaushoito
  • Munuaiskivitaudin hoito.

Urologimme hoitavat vuosittain merkittävän määrän Suomen urologisista potilaista. Kun tähän kokemukseen yhdistää yliopistosairaalan kattavat ja uusimmat tutkimus- ja hoitomenetelmät ja –teknologian, voi potilaamme luottaa siihen, että hän on parhaassa mahdollisessa hoidossa.

Tutustu tarjontaamme ja varaa aika kokeneen urologin vastaanotolle.

Lisätietoa HUSin verkkosivuilta

Lisätietoja eturauhassyövän hoidosta saa HUSin verkkosivuilta tämän linkin eturauhassyöpäpotilaan hoitopolku kautta. Huomaathan, että HUS verkkosivujen kuvaus on tehty julkisen sairaanhoidon potilaan näkökulmasta, joten yksityispotilaan hoitopolku saattaa joiltain osin poiketa siitä. Asiakaspalvelumme auttaa hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Tutkimuksiin tai hoitoon, kuinka toimin?

Tiedustele hoitoa tai varaa aika puheli­mitse 09 4748 2705 tai nettia­jan­va­rauksen kautta. Katso tarkemmat yhteys­tie­tomme tästä.

Fuusiobiopsia

Hinta alk. 1300 €
Fuusiobiopsia on uusi menetelmä hoitoa vaativan eturauhassyövän entistä varmempaan löytämiseen. Lue lisää

Seksuaalineuvonta ja -terapia

Monet sairaudet ja pitkäaikainen kipu vaikuttavat negatiivisesti ihmisen seksuaaliterveyteen, ja siihen liittyviä haasteita voi olla kaikenikäisillä.   Lue lisää