Selkäklinikka

Selkäkivuista kärsii jossain elämänsä vaiheessa jopa 80% suomalaisista. Selkäkipu voi johtua ns. spesifisestä selkäsairaudesta kuten välilevytyrästä tai selkäydinkanavan ahtaumasta. Suurin osa selkäkivusta on kuitenkin epäspesifiä kipua, jossa kivulle ei ole nimettävissä yhtä selkeää syytä. Myös näissä tapauksissa kivuliaan selän vaivoihin voidaan löytää hyviä hoitokeinoja.

Selkäklinikalta apua selkäkipuun

Ortonin Selkäklinikka on  monipuolisesti selkäongelmiin erikoistunut yksityinen klinikka. Klinikassa toimii selkäongelmien hoidon asiantuntijoita kuten fysiatreja, ortopedeja, neurokirurgeja, kivunhoitoon erikoistuneita lääkäreitä, fysio- ja toimintaterapeutteja sekä kivunhallinnan keinoihin erikoistunut psykologi sekä sosiaalityöntekijä. Selkäklinikan tiimi tuntee toistensa osaamisalueet ja viereisen oven takana olevalta kollegalta on helppo pyytää toista mielipidettä, jotta omalle potilaalle löytyy sopivin hoito.

Hoitotuloksemme ovat tae luotettavasta hoidosta

Olemme toimineet aktiivisesti selkäongelmien tutkijoina ja selkäkirurgian kehittäjänä Suomessa jo vuosikymmenien ajan. Tieteellisen tutkimustyön tueksi seuraamme hoitotuloksiamme ja mittaamme potilaittemme tyytyväisyyttä vielä pitkään hoidon jälkeen. Tämä auttaa meitä tuottamaan laadukasta ja luotettavaa hoitoa. Lue lisää hoitotuloksistamme.

Tutustu yleisimpiin selkäongelmiin ja -sairauksiin sekä niiden hoitoihin

Tutustu näihin yleisimpiin selkäongelmiin ja -sairauksiin sekä niiden hoitoihin sivun vasemmassa laidassa tai alla näkyvien esittelyiden kautta:

Muita selkäkivun hoito- ja kuntoutuskeinoja

Tutkimuksiin tai hoitoon, kuinka toimin?

Ajanvaraus vastaanotolle:
Varaa aika selän ongelmiin erikoistuneen asiantuntijan vastaanotolle joko nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse 09 4748 2705. Tästä ajanvarauksen numerosta voit myös varata ajan maksuttomaan puhelinkartoitukseen, jonka avulla löydämme juuri sinun ongelmaasi sopivimman selän hoidon asiantuntijan.

Hoitotiedustelut ja -varaukset:
Toimenpidetiimi vastaa selkäleikkauksia koskeviin tiedusteluihin puh. 09 4748 2704.

Katso tarkemmat yhteys­tie­tomme tästä.