Selkäklinikka

Ortonin Selkäklinikka on toiminut aktiivisesti selkäongelmien tutkijana ja selkäkirurgian kehittäjänä Suomessa jo vuosikymmenien ajan.

Ortonin asiakas­tyy­ty­väi­syy­destä kertoo erinomainen asiakas­tyy­ty­väisyys NPS-tulos, joka on viimei­seltä 6 kuukau­delta 9,5/​10.

Selkäkivuista kärsii jossain elämänsä vaiheessa jopa 80 % suomalaisista.

Selkäkivun syy

Selkäkipu voi johtua ns. spesifisestä selkäsairaudesta kuten välilevytyrästä tai selkäydinkanavan ahtaumasta. Suurin osa selkäkivusta on kuitenkin epäspesifiä kipua, jossa kivulle ei ole nimettävissä yhtä selkeää syytä. Myös näissä tapauksissa kivuliaan selän vaivoihin voidaan löytää hyviä hoitokeinoja.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Heikki Österman kertoo selkäkivun kirurgisesta hoidosta, johon kuuluu mm. selkäleikkaus ja selän luudutusleikkaus. Videon pituus 3.24 min.

Selkäklinikalta apua selkäkipuun

Ortonin Selkäklinikka on monipuolisesti selkäongelmiin ja selkäleikkauksiin erikoistunut yksityinen klinikka. Meillä toimii selkäongelmien hoidon asiantuntijoita, kuten fysiatreja, ortopedeja, neurokirurgeja, kivunhoitoon erikoistuneita lääkäreitä, fysio- ja toimintaterapeutteja sekä kivunhallinnan keinoihin erikoistunut psykologi sekä sosiaalityöntekijä.

Selkäklinikan tiimi tuntee toistensa osaamisalueet ja työskentelemme aktiivisesti, jotta sinulle löytyisi juuri se sopivin hoito.

Tutustu selkäongelmiin erikoistuneisiin asiantuntijoihimme

Hoitotuloksemme ovat tae luotettavasta hoidosta

Tieteellisen tutkimustyön tueksi seuraamme pitkäaikaisia hoitotuloksia ja mittaamme potilaittemme tyytyväisyyttä vielä pitkään hoidon jälkeen. Näissä molem­missa Ortonin hoito­tu­lokset ovat erinomaiset.

Tutustu tarkemmin hoitotuloksiimme

Yleisimmät selkäongelmat ja -sairaudet sekä niiden hoidot

Tutustu yleisimpiin selkäongelmiin ja -sairauksiin sekä niiden hoitoihin sivun vasemmassa laidassa tai alla näkyvien esittelyiden kautta:

Muita selkäkivun hoito- ja kuntoutuskeinoja

Hinnat

Tarkemmat hinnat löydät hinnastostamme

Tutkimuksiin tai hoitoon, kuinka toimin?

Hoito­tie­dus­telut ja -varaukset: toimen­pi­de­tiimi puh. 09 4748 2704.
Vastaan­ot­tojen ajanvaraus, asiakas­palvelu ja maksuton puhelinkartoitus puh. 09 4748 2705.

Nettiajanvaraus

Ortonin yhteystiedot

Hyödyllisiä linkkejä

Yliopis­to­sai­raa­loiden ylläpitämässä Terveyskylän Niveltalo-nettisivuilla on paljon hyödyl­listä tietoa selkäkivuista, oireista ja hoidosta.

Iskias

Iskias johtuu iskiashermon ärsytyksestä, joka säteilee kipua selästä alaraajaan. Lue lisää

Nikamamurtuma

Nikamamurtuma selkärankaan syntyy tavallisesti tapaturmien seurauksena. Jotta terve luukudos nikamassa murtuu, tarvitaan kohtalaisen suuri vammaenergia. Lue lisää

Selkäydinkanavan ahtauma

Selkäydinkanavan ahtauma tarkoittaa hermorakenteiden puristustilaa selkäydinkanavassa, joka voi voi sijaita joko keskeisessä selkäydinkanavassa tai yksittäisen hermojuuren alueella. Lue lisää

Välilevyn pullistuma

aiheuttaa selästä raajaan säteilevää kipua, pistelyä, puutumista, tunnottomuutta ja voimattomuutta. Jalkaterä voi myös läpsyä kävellessä. Lue lisää