Ihotaudit

Ihotautien vastaanotot toimivat Iho- ja allergiasairaalassa Helsingin Meilahdessa. Asiantuntijamme ovat HUSin kokeneita toimenpideorientoituneita ihotautilääkäreitä, joilla on vuosien kokemus. 

Olemme erikoistuneet ihosyöpien ja niiden esiasteiden kirurgiseen ja ei-kirurgiseen hoitoon. Lisäksi leikkaamme tai laseroimme hiilidioksidilaserilla tarvittaessa potilasta häiritseviä hyvänlaatuisia ihokasvaimia.

Meille voit hakeutua myös luomien tarkastukseen. Jos luomi on syytä poistaa, pyrimme tekemään sen suoraan vastaanottokäynnillä. Poistamme myös ns. ikäluomia (rasvaluomet).  

Hoidamme myös synnynnäisiä verisuonimuutoksia (ns. tuliluomi) tai ruusufinnin aiheuttamaa couperosa-ihoa. Näissä käytämme verisuonilaseria.

Tutustu ihotautien asiantuntijoihimme
 

Ihotautien palveluitamme ovat: 

  • syylien hoito 
  • paksujen arpien (keloidit) kortisoni-injektiohoidot 
  • luomien ja rasvaluomien poistot 
  • ihosyöpien kirurginen hoito 
  • laserhoidot 
  • ihosyövän esiasteiden hoito (jäädytyshoito ja voidehoidot) . 

Tutustu tarkempiin hintatietoihin

Palveluseteli

Tuotamme HUSin ihotautien palvelusetelipalveluita. Palveluseteliajanvaraukset tulee tehdä puhelimitse Ortonin ajanvarauksesta 09 4748 2705.

Hinta

Katso hinta­tiedot hinnastosta.

Tutkimuksiin tai hoitoon, kuinka toimin?

Vastaanottojen ajanvaraus ja asiakaspalvelu puh. 09 4748 2705

Nettiajanvaraus

Tarkemmat yhteystiedot

Luomen poisto

Luomen poisto on ajankohtainen, jos luomi alkaa kasvaa, tai sen väri, muoto tai pinta muuttuu tai kutisee jatku­vasti. Lue lisää

Luomihoitajan vastaanotto

Ihotautien poliklinikan kokeneet toimenpidesairaanhoitajat tarkistavat koko ihon. Tarvittaessa varataan aika ihotautilääkärille luomen poistoon. Lue lisää