Ihotaudit

Ihotautien vastaanotot toimivat Iho- ja allergiasairaalassa Helsingin Meilahdessa. Asiantuntijamme ovat HUSin kokeneita toimenpideorientoituneita ihotautilääkäreitä, joilla on vuosien kokemus. 

Olemme erikoistuneet ihosyöpien ja niiden esiasteiden kirurgiseen ja ei-kirurgiseen hoitoon. Lisäksi leikkaamme tai laseroimme hiilidioksidilaserilla tarvittaessa potilasta häiritseviä hyvänlaatuisia ihokasvaimia.

Meille voit hakeutua myös luomien tarkastukseen. Jos luomi on syytä poistaa, pyrimme tekemään sen suoraan vastaanottokäynnillä. Poistamme myös ns. ikäluomia (rasvaluomet).  

Hoidamme myös synnynnäisiä verisuonimuutoksia (ns. tuliluomi) tai ruusufinnin aiheuttamaa couperosa-ihoa. Näissä käytämme verisuonilaseria.
 

Ihotautien palveluitamme ovat: 

  • syylien hoito 
  • paksujen arpien (keloidit) kortisoni-injektiohoidot 
  • luomien ja rasvaluomien poistot 
  • ihosyöpien kirurginen hoito 
  • laserhoidot 
  • ihosyövän esiasteiden hoito (jäädytyshoito ja voidehoidot) . 

Palveluseteli

Tuotamme HUSin ihotautien palvelusetelipalveluita. Palveluseteliajanvaraukset tulee tehdä puhelimitse Ortonin ajanvarauksesta 09 4748 2705.

Ihotautien vastaanotolle, kuinka toimin?

Tiedustele hoitoa tai varaa aika ihotautilääkärille puheli­mitse 09 4748 2705 tai nettia­jan­va­rauksen kautta. Katso tarkemmat yhteys­tie­tomme tästä.

 

Luomihoitajan vastaanotto

Hinta alk. 50 €
Ihotautien poliklinikan kokeneet toimenpidesairaanhoitajat tarkistavat koko ihon. Tarvittaessa varataan aika ihotautilääkärille luomen poistoon. Lue lisää