Vuodeosastohoito – myös muualta tuleville asiakkaille

Ortonin yksityinen vuodeosasto palvelee omien leikkauspotilaidemme lisäksi myös talon ulkopuolelta tulevia asiakkaita monissa hoivaan ja hoitoon liittyvissä tarpeissa. Tarjoamme turvallista ja ammattitaitoista palvelua silloin, kun sinä tai läheisesi tarvitsette väliaikaista apua arjen perustoiminnoissa tai lääkinnällistä ja hoidollista apua.

Ortonin vuodeosasto tarjoaa hyvät puitteet erimittaisiin hoitojaksoihin esimerkiksi seuraavanlaisissa tilanteissa:

  • omaishoitajan loman takia tarvitaan hoitopaikkaa pitkäaikaissairaalle tai ikääntyneelle läheiselle.
  • muualla kuin Ortonissa leikattu ja toipumassa oleva potilas tarvitsee sairaalassa oloa yön yli
  • muualta Suomesta tutkimuksiin tulossa oleva asiakas, jotka vaatii sairaalassa oloa yön yli.

Vuodeosastopalvelun sisältö

Vuodeosastopalvelu sisältää perushoivan, ympärivuorokautisen hoitohenkilökunnan päivystyksen, ruokailun sekä mahdollisuuden lisäpalveluihin kuten yksilölliseen fysio- ja toimintaterapiaan. Osastollamme on sairaalatasoinen valvonta, hoitovalmius ja lääkärinpäivystys ympäri vuorokauden.

Vuodeosaston henkilökunta on asiantuntevaa ja kokenutta. Ortonin vuodeosaston ilmapiiri on kodinomainen ja ympäristö Keskuspuiston laidalla on rauhallinen. Samasta rakennuksesta löytyvät mm. terapia-allas ja kuntosali sekä kahvila.

Meille on tärkeää, että palvelemme sinua tai läheistäsi toiveittesi ja tarpeittesi mukaisesti, ja meillä Ortonissa voit itse vaikuttaa hoitoosi. Käytettävissä ovat kattavat röntgen-, laboratorio- ja erikoislääkäripalvelut.

Lisätietoja Ortonin vuodeosastopalveluista antaa osastonhoitaja Mia Airaksinen
puh 040 9210998.