Orton uutiset Työpaikat Ajankohtaista

HR-osaajalle määräaikainen sijaisuus

Etsimme HR-asiantuntijaa määräaikaiseen, noin vuoden mittaiseen perhevapaan sijaisuuteen (30.11.2022 asti).

HR-asiantuntijan työ koostuu monipuolisista HR-tehtävistä aina henkilöstön neuvonnasta järjestelmien ylläpitoon. Tehtävään kuuluu mm. rekrytointia, työsuhdeasioiden hoitamista, HR-järjestelmien (Mepco ja Quinyx) käyttöä, HR-viestintää, henkilöstön ja esihenkilöiden neuvontaa arjen pulmissa sekä yhteistyötä työterveyshuollon kanssa.

Työssä tarvitset soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi), aiempaa kokemusta HR-tehtävistä sekä ymmärrystä työlainsäädännöstä ja taitoa tulkita työehtosopimusta. Käytössämme on terveyspalvelualan työehtosopimus, jonka tunteminen on tehtävässä eduksi. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa, koska pääset tekemään paljon yhteistyötä niin esihenkilöiden kuin henkilöstönkin kanssa.

Työtä on mahdollista tehdä koko- tai osa-aikaisesti. Työaikaprosentista voimme keskustella myös sinun tilanteesi huomioiden. Suhtaudumme lämmöllä työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Työtä voi myös tehdä osittain etänä, mutta toimialamme luonteen vuoksi läsnäoloa tarvitaan kuitenkin melko paljon. Valmistauduthan tapaamaan henkilöstöämme paljon myös kasvokkain!

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen rekrytointi@orton.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Klikkaa hakuilmoitukseen TE-keskuksen sivuilla tästä.

Ajankohtaista

Illaksi kotiin tekonivelleikkauksesta

Alle 60-vuotias, hyväkuntoinen ja perusterve ihminen voi kotiutua lonkan tekonivelleikkauksesta jopa leikkauspäivän iltana tai yhden sairaalayön jälkeen.  Tekonivelkirurgiaan erikoistuneessa Ortonissa on valmisteltu ja hiottu päiväkirurgista hoitopolkua tarkoin valikoiduille potilaille, ja ensimmäiset pilottipotilaat on hoidettu tänä syksynä. 

– Kulmakiviä ovat mm. potilaan motivoitunut ennakkovalmistautuminen ja ohjaus, anestesia- ja puuduteaineiden käytön optimointi sekä leikkauksenjälkeinen tehokas kivunhoito. Näin mahdollistetaan, että potilas pääsee pian leikkauksen jälkeen tekemään ensimmäisiä jumppaharjoituksia ja kävelemään, kertoo Ortonin anestesiaylilääkäri Johannes Förster.

Lyhyempi sairaalassaolo
edistää toipumista

Tutkimusten mukaan sairaalassaoloajan lyhentäminen hyödyttää potilasta: leikkausten jälkeinen infektioriski pienenee, potilas nukkuu yleensä paremmin omassa kodissaan ja kuntoutuminen ylipäätään pääsee ripeämmin alkuun.

Ensimmäiset Ortonissa hoidetut päiväkirurgiset potilaat täyttivät hyvin kotiuttamiskriteerit leikkauspäivän iltana, mutta viipyivät varmuuden vuoksi sairaalassa ensimmäisen yön.

– Olemme halunneet edetä askeleittain, siksi ensimmäiset potilaamme kotiutettiin vasta seuraavan päivän aamuna. Kokemukset ovat olleet hyviä, toteaa Förster.

Fysioterapeutin kotikäynti
lisää turvallisuutta

Ortonin päiväkirurgisessa mallissa potilaan vointia seurataan tarkkaan vielä kotiutumisen jälkeen. Fysioterapeutti käy potilaan kotona toisena leikkauksenjälkeisenä päivänä. Tällä käynnillä tarkistetaan potilaan yleisvointi ja kerrataan kuntoutusohjeet, joiden noudattaminen on tärkeää hyvän lopputuloksen kannalta.

Tavoitteena on kivuton, hyvin toimiva lonkkanivel, joka mahdollistaa normaalin arjen ja liikkumisen.

Päiväkirurgista mallia on tarkoitus myöhemmin laajentaa polven tekonivelleikkauksiin, kun lonkkapotilaiden päiväkirurgisesta hoidosta on kerätty riittävästi kokemusta.

Orton uutiset Ajankohtaista

Vuodenvaihteen aukioloajat Tenholantiellä

Ajanvaraus

Viikko 52      Ma-pe 27.12-31.12           avoinna klo 7.45-16.00
Viikko 1        Ma-ke 3.1-5.1 ja pe 7.1    avoinna klo 7.45-16.00
To 6.1.2022 olemme suljettuna.

Kassa ja ilmoittautuminen

Viikko 52      Ma-to 27.12-30.12.           avoinna klo 8.00-16.00
Pe 31.12 avoinna klo 8.00-15.00

Viikko 1        Ma-ke 3.1-5.1                    avoinna klo 7.45-16.00
To 6.1 2022 olemme suljettuna
Pe 7.1. avoinna klo 7.45-15.00

Fysioterapiapalveluita on saatavissa kaikkina arkipäivinä. 

Lääkäreiden vastaanotot ja röntgen ja laboratorio
ovat suljettuna 27.-28.12.2021 ja 31.12.2022.

Kipuklinikka on suljettu 27.12-28.12.21. välisenä aikana.

Kuntoutusosasto on suljettu 27.12.2021-7.1.2022 välisenä aikana.

Toimenpidetiimin asiakaspalvelu

Viikko 51      Ma-ke 20.12-22.12            avoinna klo 9-15, to 23.12 klo 9-12
Viikko 52      Ma-to 27.12-30.12            avoinna klo 9-15, pe 31.12 klo 9-12
Viikko 1        Ma-ke 3.1.-5.1.2022          avoinna klo 9-15
To 6.1.2022 olemme suljettuna
Pe 7.1.2022 avoinna klo 9-15

Sairaalan vuodeosasto on suljettu 25.12.2021-2.1.2022 välisenä aikana.

Leikkausosasto ja tarkkailu ovat suljettuna 23.12.2021-2.1.2022 välisenä aikana.

Ajankohtaista

Leikkaussalien hiilijalanjälki pienemmäksi – nukutuskaasut talteen

Ensimmäiset Contraflurane-“pöntöt” asennettiin Ortonin anestesiakoneisiin marraskuun puolivälissä.

Ortonissa otetaan – ensimmäisenä sairaalana Suomessa – käyttöön  CONTRAfluran-nimellä patentoitu anestesiakaasujen talteenottoteknologia.

CONTRAfluran on anestesiakoneisiin asennettava järjestelmä, jossa leikkauspotilaan keuhkoista poistuvasta uloshengitysilmasta otetaan anestesiakaasut talteen ja kerätään erilliseen säiliöön uudelleenprosessointia varten.

Ortonissa CONTRAfluran-talteenottojärjestelmä on asennettu aluksi muutamiin anestesiakoneisiin. Käyttökokemusten kertyessä järjestelmä on tarkoitus myöhemmin ulottaa Ortonin kaikkiin anestesialaitteisiin. 

On hienoa toimia suunnannäyttäjänä tässä. Sairaalatoiminnassakin on paljon tehtävissä ilmastonmuutoksen torjunnassa ja hiilijalanjäljen pienentämisessä”, sanoo Ortonin anestesiaylilääkäri Johannes Förster.

CONTRAflurane-teknologiaa käyttävät jo useat sairaalat ja leikkausyksiköt Euroopassa.

Anestesiakaasutkin ovat 
kasvihuonekaasuja

Yleisanestesiassa nukutusta pidetään yllä yleensä anestesiakaasuilla. Suomessa eniten käytetyt anestesiakaasut ovat sevofluraani ja desfluraani, jotka käyttäytyvät valitettavasti kasvihuonekaasuina ilmaan päästyään.   

Nukutuskaasujen aiheuttama hiilijalanjälki pienenee ainakin 70 %, kun suuren osan anestesiakaasuista saadaan kerättyä takaisin ja voidaan prosessoida uudelleen käytettäväksi.  

Contrafurane-nimistä teknologiaa jälleenmyy Suomessa kansainvälinen lääkintälaiteyritys Baxter, joka puolestaan on tehnyt yhteistyösopimuksen teknologian varsinaisen kehittäjän, ZeoSys Medicalin kanssa.

Orton uutiset Työpaikat

Röntgenhoitaja – tule töihin Ortoniin

Tule työkaveriksemme!

Haluaisitko työskennellä röntgenhoitajana Ortonissa, arvostetussa yksityissairaalassa Helsingin Ruskeasuolla hyvien kulkuyhteyksien äärellä?

Orton Oy on ortopediaan, kivunhoitoon ja kuntoutukseen erikoistunut sairaala.  Työyhteisömme koostuu eri alojen huippuosaajista. Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Nyt haemme osa-aikaista (60 %) röntgenhoitajaa kuvantamisyksikköömme määräaikaiseen työsuhteeseen päivätyöhön. Voit olla jo pidempään työkokemusta hankkinut tai opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija. Tarjolla on mielenkiintoinen työ mukavassa työyhteisössä!

Ortonissa röntgenhoitajan työnkuvaan kuuluvat muun muassa ortopediset natiivikuvaukset, CT-tutkimukset ja CT-ohjatut hermojuuripuudutukset sekä radiologin avustaminen uä-tutkimuksissa ja -toimenpiteissä. Aikaisempi kokemus edellä mainituista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tekemällä niitä myös oppii! Arvostamme positiivista asennetta, joustavuutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Miksi töihin Ortoniin?

 • Orton on arvostettu alansa erikoisosaaja
 • Meillä työssä viihtyvyys ja sitoutuminen on korkeaa ja henkilökunnan vaihtuvuus on vähäistä
 • Tarjoamme sisäistä koulutusta ammattitaidon ylläpitämiseksi
 • Meillä on toimiva työvuorosuunnittelu työ- ja yksityiselämän yhteensovittamiseksi
 • Henkilökuntaetuna mm. vapaa kuntosalin käyttöKiinnostuitko?Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava röntgenhoitaja Kati Kokkonen, kati.kokkonen@orton.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 10-14 välillä, p. 040 544 2402.

  Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@orton.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Orton uutiset Työpaikat

Laitoshuoltaja – tule työkaveriksemme Ortoniin!

Haemme laitoshuoltajaa pääasiassa kuntoutusosastolle vakituiseen työsuhteeseen. Kuntoutusosaston laitoshuoltajan työ sisältää osaston siivouksen lisäksi potilaiden ateriapalvelun hoitamisen. Työaika on arkisin klo 7-21 välillä, mutta toisinaan työtä voi olla myös viikonloppuisinkin.

Tarjolla on ihmisläheinen työ kaikkia työntekijöitä aidosti arvostavassa työyhteisössä!

Toivomme, että sinulla on laitoshuoltajan koulutus ja edellytämme hyvää suomen kielen suullista taitoa. Voit olla jo pidempään työkokemusta hankkinut tai vastavalmistunut! Arvostamme positiivista asennetta, joustavuutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Orton Oy on arvostettu yksityinen ortopediaan, kivunhoitoon ja kuntoutukseen erikoistunut sairaala. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä Ruskeasuolla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työyhteisömme koostuu eri alojen huippuosaajista.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työkaveriksemme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sisältäen ainakin koulutuksesi, työkokemuksesi ja yhteystietosi  osoitteeseen rekrytointi@orton.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Miksi töihin Ortoniin?

 • Orton on arvos­tettu alansa erikois­osaaja
 • Meillä työssä viihtyvyys ja sitou­tu­minen on korkeaa
 • Henki­lö­kunnan vaihtuvuus on vähäistä
 • Hyvin toimiva työter­veys­huolto
 • Työ on pääasiassa kaksi­vuo­ro­työtä
 • Tarjoamme sisäistä koulu­tusta ammat­ti­taidon ylläpi­tä­miseen
 • Meillä on toimiva työvuo­ro­suun­nittelu työ- ja yksityi­se­lämän yhteen­so­vit­ta­mi­seksi
 • Henki­lö­kun­taetuna mm. vapaa kunto­salin käyttö

Klikkaa tästä hakuilmoitukseen TE-keskuksen sivuilla.

Orton uutiset

Suomen Vahvimmat-sertifikaatti kertoo Ortonin hyvästä luottoluokituksesta

Olemme ottaneet käyttöön Suomen vahvimmat-sertifikaatin,
joka on näkyvä merkki yrityksemme luotettavuudesta ja asioiden hyvästä hoidosta asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. AA-luokitus on merkki luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Suomen Vahvimmat-sertifikaatti on esillä Ortonin verkkosivujen alatunnisteessa sekä Vastuu Groupin yrityskäyttöön tarkoitetussa Luotettava Kumppani-tietokannassa. Sertifikaattia hyödynnetään myös myynnin ja markkinoinnin toimenpiteissä ja materiaaleissa.

Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Orton uutiset Työpaikat Ajankohtaista

Sairaanhoitaja – tule kollegaksemme ortopediselle vuodeosastolle!

Haluatko työskennellä arvostetussa ortopedisessa erikoissairaalassa? Etsitkö kaksivuorotyötä tai haetko osa-aikatyötä? Arvostatko sitä, että vuosilomasi ajoittuvat parhaimpaan loma-aikaan? Tarjoamme ammattitaitoisen ja viihtyisän työilmapiirin, jossa on mahdollisuus kehittyä osaajana ja aikaa kohdata potilas ja kollegat.

Miksi sairaanhoitajaksi Ortoniin?

 • Orton on arvostettu alansa erikoisosaaja
 • Meillä työssä viihtyvyys ja sitoutuminen on korkeaa
 • Henkilökunnan vaihtuvuus on vähäistä
 • Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä
 • Mahdollisuus osa-aikatyöhön
 • Joulu- ja kesälomat parhaaseen loma-aikaan
 • Toimiva työterveyshuolto
 • Tehtävät aloitetaan perusteellisella perehdytysjaksolla
 • Tarjoamme koulutusta ammattitaidon ylläpitämiseen
 • Henkilökuntaetuna mm. vapaa kuntosalin käyttö
 • Meillä on toimiva työvuorosuunnittelu työ- ja yksityiselämän yhteensovittamiseksi

Tutustu ortopedisen vuodeosaston sairaanhoitajan hakuilmoitukseen tästä.

Orton kouluttaa

Orton kouluttaa: Nuoren moniulotteinen kipu 23.9.

Orton järjestää laadukasta täydennyskoulutusta terveydenhuollossa työskenteleville ammattilaisille – pääasiassa ortopedian, fysiatrian, kivunhoidon ja kuntoutuksen teemojen parissa.

Työskenteletko lasten ja nuorten parissa? Vielä ehdit ilmoittautua nuoren moniulotteista kipua käsittelevään koulutukseen. Päivää luotsaa kipututkija, erikoispsykologimme Tage Orenius ja päivän aikana kuullaan myös HUSin Uuden lastensairaalan kipukeskuksen asiantuntijoita.

Tule mukaan ja ilmoittaudu 17.9. mennessä.

Tutustu koulutuksiimme