Orton uutiset Työpaikat

NYT REKRYTOIMME: Perioperatiivinen sairaanhoitaja (leikkausosasto)

Haemme perioperatiivista sairaanhoitajaa leikkaus- ja heräämöhoitotyön tehtäviin leikkausosastolle. Tehtäviin kuuluu sairaanhoitajan tehtävät leikkausosastolla: leikkaushoitajana instrumentti- ja valvovanahoitajana sekä toimenpiteissä avustamista sekä mahdollisuuksien mukaan heräämähoitajana toimimista.

Millaista osaajaa haemme?

Sinulla on perioperatiivisen sairaanhoitajan koulutus ja työkokemusta perioperatiivisen sairaanhoitajan tehtävistä leikkaussalissa ja mahdollisesti heräämössä. Haemme ensisijaisesti perioperatiivista sairaanhoitajaa leikkaushoitotyön tehtäviin leikkaussaliin. Katsomme eduksi kokemuksesi ortopedisesta leikkaushoitotyöstä. Odotamme sinulta aktiivista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja toimia tiimissä ja joustavuutta sekä halua luoda asiakkaillemme laadukkaita palvelukokemuksia. Tarjolla on mielenkiintoinen työ mukavassa työyhteisössä leikkausosastolla.

Miksi Ortoniin?

-Orton on arvostettu alansa erikoisosaaja

-Meillä työssä viihtyvyys ja sitoutuminen on korkeaa

-Henkilökunnan vaihtuvuus on vähäistä

-Joulu- ja kesälomat parhaaseen loma-aikaan

-Toimiva laaja työterveyshuolto

-Tehtävät aloitetaan yksilöllisellä perehdytysjaksolla

-Henkilökuntaetuna mm. vapaa kuntosalin käyttö

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työkaveriksemme!

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 § tarkoittama rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Ote pyydetään nähtäväksi vain tehtävään valitulta, eikä sitä liitetä hakuasiakirjoihin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@orton.fi mahdollisimman pian, viimeistään 25.6.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Tiina Heiskanen, tiina.heiskanen@orton.fi tai puh 040 619 5900 ja osastonhoitaja Jari Glad jari.glad@orton.fi tai puh 040 020 8442. Voit jättää myös sähköpostiin tai puhelimeen yhteydenottopyynnön, niin olemme sinuun pikimmin yhteydessä.

Linkki hakuilmoitukseen Työmarkkinatorilla.

Orton on Suomen laajin, vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt yksityissairaala, jossa tuotamme tekonivel- ja selkäkirurgian, neurokirurgian, ortopedian, kivunhoidon ja kuntoutuksen palveluita päätoimipaikassamme Helsingin Ruskeasuolla sekä muita erikoissairaanhoidon palveluita HUSin sairaaloissa pääkaupunkiseudulla. Hoitotuloksemme ovat maamme kärkeä!

Ääniklinikka Orton uutiset

Botox-hoidosta apu röyhtäisykyvyttömyyteen

Röyhtäily on luonnollinen osa ihmisen elämää. Pienellä osalla ihmisistä on kuitenkin ongelmana kyvyttömyys röyhtäistä. Vaiva on pitkään ollut huonosti tunnettu, mutta viime vuosina sitä ovat tutkineet niin korva-, nenä- ja kurkkutautien, gastroenterologian kuin foniatrian asiantuntijatkin.

Taudista on kertynyt lisääntyvästi uutta tietoa. On osoitettu, että röyhtäisykyvyttömillä potilailla ruokatorven yläsulkija ei avaudu normaalisti, ja vatsalaukusta ulos pyrkivä ylimääräinen ilma ei pääse ylöspäin. Hyvänä hoitomuotona käytetään botox-pistosta, joka ohjataan juuri kyseiseen ruokatorven yläsulkijan lihakseen. Ortonilla vaivaa hoitaa korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä foniatrian erikoislääkäri Ahmed Geneid.

Sonja sai avun botoxista

Sonja on nuorehko, muutoin terve ihminen, joka on kärsinyt ongelmasta pitkään.

-Vaiva on minulla ollut niin kauan kuin muistan. Se on  heikentänyt elämänlaatua ja aiheuttanut hyvin epämukavaa oloa – erityisesti sosiaalisissa tilanteissa, joissa on syötävää ja juotavaa tarjolla. Huono olo on ilmennyt voimakkaana ilmanpaineen tunteena rintalastan takana ja vatsan turvotuksena, puristavana kurkussa. Ruokatorvesta voi kuulua hassuja ääniä.

Sonja haki ongelmaansa apua Ortonin Ääniklinikalta. Oireiden perusteella todettiin, että Sonjalla on selvä röyhtäyskyvyttömyys (R-CPD).

Nukutuksessa tehdyssä toimenpiteessä ruokatorven yläsulkijan lihakseen pistettiin botoxia, joka ikään kuin lamautti lihaksen tilapäisesti. Sen jälkeen lihas ”oppi” toimimaan siten kuin sen pitää. Nyt sulkija avautuu normaalisti silloin, kun vatsalaukussa olevan ylimääräisen ilman pitää päästä ruokatorvesta ylöspäin ja pois elimistöstä.

– Leikkaus meni kaikin puolin hyvin, ja minulla oli koko ajan hyvin turvallinen olo. Vointiani seurattiin tarkkaan.

Sonja on lopputulokseen tyytyväinen.

– Toimenpide on ehdottomasti helpottanut arkeani. En edelleenkään ole kyennyt ”isoon ja miehekkääseen” röyhtäisyyn, mutta esimerkiksi vichyä juodessani ilmaa pääsee poistumaan ruokatorven kautta, eikä samanlaista turvotusta ja muita ikäviä tuntemuksia pääse syntymään.

– On kiva, että kuumana päivänä voin juoda lasin vichyä tai juhlistaa ystävää lasillisella skumppaa ilman, että tarvitsee miettiä, koska tulee huono olo ja poistua sitten kesken kaiken.

Lue lisää

Ajankohtaista

Kassa- ja ilmoittautumispiste sulkeutuu iltapäivisin klo 16

Ortonin kassa- ja ilmoittautumispalvelut ovat 30.6. saakka arkisin avoinna aiempaa lyhyemmän ajan –   klo 7.45-16 (normaalisti 18 saakka).

Tällä viikolla perjantaina  19.5. kassa- ja ilmoittautumispiste sulkeutuu jo klo 15.
Laboratorio sulkeutuu tuolloin niin ikään tavallista aiemmin – klo 14.

Orton uutiset Työpaikat Ajankohtaista

Orton rekrytoi: Terveydenhuollon sihteeri

Meillä on sinulle vakituinen paikka merkittävää työtä tekevässä tiimissä, jossa tehtäväsi ovat mielenkiintoisia ja pääset kehittämään osaamistasi joka päivä. Työskentelet joustavasti monipuolisissa ja vastuullisissa asiakaspalvelutehtävissä hoitaen mm. asiakasmaksuja, ajanvarausta sekä kipupoliklinikan/lääkärien vastaanoton tehtäviä. Sinulla on aito halu kohdata asiakkaitamme niin sähköisten kanavien kautta kuin kasvotusten ja puhelimitsekin ja luot ympärillesi ”älä huolehdi – me hoidamme” -asennetta.

Sinulla on koulutus hoitoalalta ja olet aikaansaavan työotteen omaava tekijä. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti arkisin kello 07.00 – 18.00 välille, mutta ilta- ja viikonlopputyökin on toisinaan mahdollista.

Sen lisäksi, että pääset mukavaan, me-henkiseen tiimiin, olemme koko työyhteisönä alamme arvostettu erikoisosaaja ja meillä on työssään viihtyvä ja sitoutunut henkilöstö, jolla on hyvät työterveyspalvelut, kouluttautumismahdollisuudet, vuosilomat parhaaseen aikaan sekä jokaiselle yksilöllinen perehdytysprosessi.

Sairaalamme sijainti on vieläpä loistavien kulkuyhteyksien varrella, tuletpa meille mistä päin tahansa!

Tehtävässä tarvitset tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakuohjeet:
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@orton.fi. 25.6.2022 mennessä.

Lisätiedot:
Vastaava hoitaja Kirsi Ala-Lipasti vastaa sinulle mielellään, mikäli haluat lisätietoja tehtävästä tarkemmin. Kirsin tavoitat puhelimitse numerosta 050 343 2246 ma – pe kello 13.00 – 14.00 tai sähköpostilla osoitteesta kirsi.ala-lipasti@orton.fi.

Orton on Suomen monipuolisin, vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt yksityissairaala. Tuotamme tekonivel- ja selkäkirurgian, kivunhoidon ja kuntoutuksen palveluita päätoimipaikassamme Helsingin Ruskeasuolla sekä muita erikoissairaanhoidon palveluita HUSin sairaaloissa pääkaupunkiseudulla. Hoitotuloksemme ovat maamme kärkeä ja asiakastyytyväisyys korkea!

Ilmoitus Työmarkkinatorilla

 

Orton uutiset

Juhlapyhien ja kesäajan aukioloajat ja sulut Ortonissa

Kassa- ja ilmoittautuminen

 • 1.-30.6. avoinna arkisin klo 7.45.-16.
 • 3.-30.7. suljettuna.
 • 31.7. alkaen arkisin 7.45-16.

Juhannusaatto pe 23.6. – su 25.6.

 • Orton on suljettuna.
 • Osasto 4 sulkeutuu pe 23.6. klo 13.

Ajanvaraus avoinna läpi kesän

 • Ajanvaraus puh. 09 4748 2705 (nettiajanvaraus 24/7)
  • 26.6.-2.7. arkisin 7.45-16
  • 3.-30.7. arkisin 7.45-15
  • 31.7.-6.8. arkisin 7.45-16
  • 7.8. alkaen ma-to 7.45-18, pe 7.45-16

Vastaanottotoiminta kesällä

 • Fysio- ja toimintaterapeuttien vastaanottoja rajoitetusti koko kesän.
 • HUSin toimipisteissä lääkäreiden vastaanottoja ja toimenpiteitä rajoitetusti koko kesän.

Kesälomasulut Tenholantien yksiköissä

 • Lääkäreiden vastaanottotoiminta suljettuna 3.-30.7.
 • Laboratorio ja röntgen suljettuna 3.-30.7.
 • Ilmoittautuminen/kassa ks. aukioloajat yllä
 • Leikkaustoiminta ja vuodeosasto 4 suljettuna 3.7.- 7.8., avautuu ti 8.8.
 • Kuntoutusosasto 2 suljettuna 3.7.-13.8.
 • Kipupoliklinikka suljettuna 3.7.-6.8.
  Huom! Kipupoliklinikan viimeinen puhelimen aukioloaika on to 29.6
  klo 12-15, pe 30.6 alkaen puhelin on kesätauolla ja avaa jälleen ma 7.8. klo 12.
 • Toimenpidetiimi (HUS-toimenpiteiden koordinointi sekä lonkan ja polven palvelusetelipotilaiden ensikontaktit) suljettuna 17.-30.7.
Orton uutiset Työpaikat

Orton rekrytoi: Sairaanhoitaja (ortopedinen vuodeosasto ja leiko-yksikkö)

Orton on Suomen laajin, vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt yksityissairaala, jossa tuotamme tekonivel- ja selkäkirurgian, kivunhoidon ja kuntoutuksen palveluita päätoimipaikassamme Helsingin Ruskeasuolla sekä muita erikoissairaanhoidon palveluita HUSin sairaaloissa pääkaupunkiseudulla. Hoitotuloksemme ovat maamme kärkeä!

Tervetuloa meille SAIRAANHOITAJAksi

Sinä, joka haluat työskennellä arvostetussa ortopedisessa erikoissairaalassa pääasiassa kaksivuorotyössä. Tarjoamme ammattitaitoisen ja viihtyisän työilmapiirin, jossa on mahdollisuus kehittyä osaajana ja aikaa kohdata potilas ja kollegat.

Tehtävänäsi on turvallinen ja laadukas hoitotyö ortopedisten-, kirurgisten-, ja kuntoutuspotilaiden parissa 34-paikkaisella vuodeosastollamme ja leiko-yksikössä. Pääasialliset tehtävät ovat elektiivisten potilaiden vastaanottaminen ja leikkausvalmistelut sekö hoito ja kuntoutus leikkaushoidon jälkeen.

Tuemme työntekijöidemme työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorojen suunnittelukäytännöllä.

Toimintamalliimme kuuluu joulu- ja kesäsulut, joiden takia henkilöstömme voi pitää lomansa samaan aikaan joulupyhien ja heinäkuun aikana.

Tehtävä toistaiseksi voimassa oleva. Tarjoamme myös mahdollisuuden osa-aikatyöhön.

Miksi Ortoniin?

 • Orton on arvostettu alansa erikoisosaaja
 • Meillä työssä viihtyvyys ja sitoutuminen on korkeaa
 • Henkilökunnan vaihtuvuus on vähäistä
 • Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä
 • Mahdollisuus osa-aikatyöhön
 • Joulu- ja kesälomat parhaaseen loma-aikaan
 • Toimiva laaja työterveyshuolto
 • Tehtävät aloitetaan yksilöllisellä perehdytysjaksolla
 • Tarjoamme koulutusta ammattitaidon ylläpitämiseen
 • Henkilökuntaetuna mm. vapaa kuntosalin käyttö
 • Meillä on toimiva työvuorosuunnittelu työ- ja yksityiselämän yhteensovittamiseksi

Millaista osaajaa haemme?

Odotamme sinulta aktiivista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta, ja arvostamme aikaisempaa kokemustasi kirurgisten potilaiden hoitotyöstä. Jos koet kirurgisten potilaiden hoitotyön omaksesi, niin olet hakemamme työntekijä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työkaveriksemme!

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 § tarkoittama rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Ote pyydetään nähtäväksi vain tehtävään valitulta, eikä sitä liitetä hakuasiakirjoihin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

Palvelupäällikkö Tiina Heiskanen
tiina.heiskanen@orton.fi
040 619 5900

www.orton.fi

Orton uutiset Ajankohtaista

Ortonin Kipuklinikka palkittiin Vuoden Auttajana

Valtakunnallinen kipupotilaiden järjestö Suomen Kipu ry on palkinnut Ortonin Kipuklinikan Vuoden Auttajana. Palkintoa on vuodesta 2003 lähtien myönnetty henkilöille tai tahoille, jotka ovat tehneet työtä kipupotilaiden elämän helpottamiseksi.

Ortonin asiantuntijoista saman palkinnon ovat aiemmin saaneet fysiatrit ja kivunhoidon asiantuntijat Kristiina Kokkonen (2022), Jukka-Pekka Kouri (2013 ja 2003), Simo Järvinen (2011) sekä Carl-August Lindgren (2006) ja Kari Sulkko (2007).

Kipu ry toteaa palkinnon perusteissaan näin: ”Ortonin Kipuklinikka on kipupotilaiden hoitoon ja kuntoutukseen erikoistunut yksityinen klinikka. Ortonissa hoidetaan kipupotilaita hyvin ja ammattitaidolla.”

Lue lisää Vuoden Auttajista.

Tutustu Ortonin kipuklinikan palveluihin

Työpaikat Ajankohtaista

Ortopediaan suuntautuva lääkäri, päivystäjiä ja assistentteja leikkausosastolle

Tekonivel- ja selkäleikkauksistaan sekä monipuolisista kivunhoito- ja kuntoutuspalveluistaan tuttu Orton on Suomen laajin vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt yksityissairaala. Toimipaikkamme sijaitsee Ruskeasuolla Helsingissä. Moniammatillinen työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista.

Ortopediaan suuntautuva lääkäri

Haemme ortopediaan suuntautuvaa kollegaa osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen, jossa pääsee tutustumaan laajasti tuki- ja liikuntaelinkirurgiaan ja tarvittaessa myös fysiatriaan sekä kivunhoitoon. Työskentely Ortonissa on hyväksytty täydentäväksi palveluajaksi liikuntalääketieteen erikoislääkärikoulutuksessa. Voit myös olla etsimämme kollega, mikäli haluat perehtyä ortopediaan urasi alkuvaiheessa tai syventää osaamistasi tekonivel- ja selkäkirurgian saralla esim. erikoistumisjaksojen välissä.

Päivystäjät

Etsimme myös päivystäjiä ympärivuorokautiseen lääkäripäivystysrinkiimme. Päivystysvuorot ovat pääsääntöisesti arki-iltapäivästä kello 15.30 alkaen seuraavaan aamuun kello 7.30/8.00 saakka, mutta vuoroja on toisinaan tarjolla myös viikonloppuisin. Viikonloppupäivystykset voi toteuttaa aamukierron jälkeen kotipäivystyksenä, edellyttäen enintään 30 minuutin saapumisaikaa sairaalaan tarvittaessa. Päivystysten määrään ja niiden sijoitteluun pääsee itse vaikuttamaan, koska kuukausittainen päivystysvuorolista laaditaan aina yhteistyössä päivystäjien kanssa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen päivystyspalkkion, hyvän perehdytyksen tehtävään sekä erikoislääkäreiden tuen tarvittaessa myös päivystysaikana.

Mahdollista on joustavasti myös osa-aikatyö.

Assistentteja leikkausosastolle

Haemme assistentteja leikkausosastollemme. Assistentin töitä on mahdollista tehdä myös keikkaluonteisesti ja pätevyysvaatimuksena on lääketieteen kandidaatin tutkinto.

Lisätiedot ja hakeminen

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@orton.fi tai kysy lisätietoja tehtävistä!

Lisätiedot: henkilöstöpäällikkö Pipsa Hakasaari, p. 040 663 2244, 040 663 2244, pipsa.hakasaari@orton.fi

Työpaikat

ORTON REKRYTOI: Fysiatrian erikoislääkäri tai kipulääkäri

Kiinnostaisivatko sinua työskentelymahdollisuudet Ortonissa?

Monipuolisista kivunhoito- ja kuntoutuspalveluistaan sekä tekonivel- ja selkäleikkauksistaan tuttu Orton on Suomen laajin vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt yksityissairaala. Toimipaikkamme sijaitsee Ruskeasuolla Helsingissä. Moniammatillinen työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista. Asiakkaamme voivat hakeutua Ortonin vastaanotoille ilman lähetettä, omalla kustannuksellaan, vakuutuksen turvin tai hyvinvointialueensa maksusitoumuksella.

Toimintamme on kasvussa ja siksi etsimme nyt joukkoomme lisää fysiatrian alan ja kivunhoidon ammattilaisia.

Tarjoamme sinulle maan suurimman yksityisen kipuklinikan palvelut, mutkattoman työyhteisön, vahvan moniammatillisen tiimin ja konsultaatiomahdollisuudet sekä joustavat toimintamahdollisuudet sinulle parhaiten sopivina aikoina. Meillä työskennellessäsi sinulla on myös hyvä mahdollisuus perehtyä kivunhoitoon.

Voit tutustua nykyiseen kipuklinikan toimintaamme verkkosivuillamme osoitteessa https://www.orton.fi/palvelut/hoitopalvelut/kipuklinikka/

Toimintatapamme on joustava: voit halutessasi toimia iltaisin tai sinulle parhaiten sopivina ajankohtina niin osa- kuin kokoaikaisenakin. Työ voi tapahtua joko työsuhteisena tai ammatinharjoittajana.

Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista toimia Ortonissa. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä meihin. Tervetuloa työkaveriksemme!

heli.ruottu@orton.fi   0503501741

Kipuklinikan johtava lääkäri Kristiina Kokkonen:
kristiina.kokkonen@orton.fi, 0503215287