Hiilidioksidilaser hyvänlaatuisten ihomuutosten poistoon

Hiilidioksidilaser soveltuu monenlaisten hyvänlaatuisten ihomuutosten kuten rasvaluomien, vaaleiden koholuomien, milioiden, talirauhasen liikakasvun, ksantelasmien eli silmäluomien rasvakertymien ja pyogeenisten granuloomien poistoon. Tarvittaessa hiilidioksidilaserilla voidaan tehdä myös kynnen kiilaekskiisio ongelmatilanteissa.

Leikkaavan laserominaisuuden lisäksi laserista löytyy fraktioitu laser-ominaisuus, jota voidaan käyttää arpien hiontaan ja esteettisiin hoitoihin.  

Hiilidioksidilaser-toimenpide tehdään useimmiten paikallispuudutuksessa. Fraktioitu laser voidaan tehdä myös voidepuudutuksessa.

Toipuminen

Haavapinta umpeutuu toimenpiteen syvyydestä riippuen 1-2 viikon kuluessa. Alkuvaiheessa haavapinta erittää voimakkaasti kudosnestettä ja saattaa jonkin verran vuotaa verta.  

Aluetta on hyvä suihkutella päivittäin rupimuodostuksen vähentämiseksi sekä käyttää paikallisesti antibioottivoidetta.  

Saunaan saa mennä haavapinnan umpeuduttua. Haavapinnan umpeuduttua uusi iho on ohutta ja se punoittaa. Punoitus vaalenee vähitellen viikkojen ja jopa kuukausien aikana. Auringolle alttiilla alueilla täytyy käyttää auringonsuojavoiteita vähintään 3 kuukautta ulkona oleskeltaessa.

Hinta

Katso tarkemmat hinta­tiedot hinnastosta.

Tutkimuksiin tai hoitoon, kuinka toimin?

Vastaan­ot­tojen ajanvaraus ja asiakas­palvelu puh. 09 4748 2705
Nettia­jan­varaus tästä

Katso tarkemmat yhteys­tie­tomme tästä.