Kätilöpoli

On olemassa paljon erilaisia hoitokeinoja, joilla voi lievittää raskauden, synnytyksen ja synnytyksen jälkeisenä aikana ilmeneviä kipu- ja stressitiloja.

Me Kätilöpolilla autamme sinua löytämään keinoja lievittää erilaisia kipu- ja stressitiloja ilman lääkkeellistä hoitoa itsellesi ja vauvallesi.

Hyvinkään sairaalan Kätilöpoli on kätilöiden pitämä yksityinen poliklinikkavastaanotto.
Kätilömme ovat koulutettuja terveydenhuollon ammattilaisia ja käytettävät hoitomenetelmät perustuvat tieteelliseen näyttöön. Kätilöpolin hoidot ovat tarkoitettu kaikille raskaana oleville, synnyttäjille, synnyttäneille äideille ja vauvoille.

Tutustu palveluihimme ja varaa aika Ortonin asiakaspalvelusta 09 4748 2705.

Osoite ja saapumisohje
Hyvinkään sairaala, Sairaalankatu 1, Hyvinkää.

Ultraäänitutkimukset: saavu sairaalan pääovesta sisään ja jää pääaulaan odottamaan. Hoitaja hakee sinut sieltä vastaanotolle.

Muut Kätilöpolin palvelut: sisäänkäynti H-siiven (valkoinen uudisrakennus) Sairaalankadun puoleisella seinustalla lasten leikkipaikan vieressä. Ovessa lukee Orton Kätilöpoli.

Kätilöpolin seksuaalineuvonta

Seksuaaliterapeutin vastaanotolla on mahdollisuus keskustella henkilökohtaisesti seksuaalisuuteen ja elämäntilanteeseen liittyvistä asioista turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä. Terapiaan voi tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Lue lisää