Etä- ja puhelinvastaanotot

Orton tarjoaa puhelin- ja etävastaanottoja ortopedien, fysiatrien, psykologin, fysioterapeuttien, toimintaterapeuttien ja sosiaalityöntekijöiden vastaanotoille. Etävastaanotolla tapaat Ortonin asiantuntijan etävastaanotto-ohjelman kautta.

Etävastaanottoa varten tarvitset:

  • sähköpostiosoitteen
  • nettiyhteydellä varustetun mobiililaitteen (älypuhelin, tietokone tai iPad), jossa on Chrome- tai Applen Safari-selain, ääniyhteys ja kamera.

Jos mobiililaitteesi oletusselaimena on esimerkiksi Explorer, kopioi sähköpostiisi tullut linkki ja avaa se Chrome- tai Safari-selaimessa. Lataa Chrome-selain tästä.

Etävastaanotolle voit varata ajan puhelimitse asiakaspalvelusta. Kun soitat ajanvaraukseemme, arvioidaan yhdessä, voidaanko asiasi hoitaa etävastaanotolla ja minkä mittainen vastaanotto on tarpeen. Hinnoittelu perustuu lääkärin käyttämään aikaan ja vastaa normaalia vastaanottohinnoittelua. Hintatiedot saat ajanvarauksen yhteydessä.

Kun aika on varattu, lähetämme sinulle sähköpostitse linkin, jonka avaamalla etäyhteys muodostuu.  Et tarvitse erillistä etäyhteysohjelmaa etkä tunnuksia.  Kuvallinen henkilökortti tulee olla etävastaanotolla saatavilla.

Puhelinvastaanotot

Kaikkien Ortonin asiantuntijoiden puhelinvastaanotolle voit varata ajan puhelimitse asiakaspalvelusta.

Puhelinvastaanotot ovat maksullisia, yleensä 20 min mittaisia vastaanottoja. Hinnoittelu perustuu lääkärin käyttämään aikaan ja vastaa normaalia vastaanottohinnoittelua. Hintatiedot saat ajanvarauksen yhteydessä.