Hoitopalvelut

Tekonivel- ja selkä­leik­kauk­sistaan sekä monipuo­li­sista kivun­hoito- ja kuntou­tus­pal­ve­luistaan tuttu Orton on nyt Suomen laajin vaativaan erikois­sai­raan­hoitoon keskit­tynyt yksityis­sai­raala.

Yhdis­tyt­tyämme HYKSin yksityis­sai­ralan kanssa tarjoamme myös HUS Helsingin yliopis­tol­lisen sairaalan asian­tun­ti­joiden vastaanotto-, tutkimus- ja hoito­pal­veluja.

Meille voit hakeutua suoraan ilman lähetettä, mutta myös toisen lääkärin lähetteellä.

Alta löydät listan hoitopalveluistamme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, ellet löydä hakemaasi..

Asiakaspalvelu
Avoinna ma-to 7.45-18 ja pe 7.45-16
Puhelin 09 4748 2705
Asiakaspalvelun tarkemmat yhteystiedot.
Aikoja kätevästi myös nettiajanvarauksesta.

Fysiatri

Fysiatri tutkii, hoitaa ja kuntouttaa tuki- ja liikuntaelinten sairauksia ja kiputiloja.

Gastroenterologinen kirurgia

Suoliston, maksan, haiman ja sappiteiden sairauksien sekä vatsan alueen tyrien tutkimus ja kirurginen hoito.

Neurologia

Neurologian erikoisalaan kuuluu hermoston eli aivojen, selkäytimen ja ääreishermojen sekä lihassairauksien tutkiminen, hoito ja kuntoutus. Tavallisia neurologisia oireita ovat päänsärky, lihasheikkous, kömpelyys, huimaus, vapina ja puutuminen.

Ortopedia

Luuston ja muiden tukikudosten sairauksien tutkimus ja kirurginen hoito.

Plastiikkakirurgia

Huuli- ja suulakihalkioiden sekä epämuodostumien korjaava kirurgia.

Ravitsemusneuvonta

Ravitsemusasiantuntija keskittyy potilaiden yksilölliseen valmentamiseen ravitsemuksen alueella – sekä käytännön neuvonnan, ruokavalion, seurannan että henkisen tuen kautta.

Reumataudit

Nivelreuma, selkärankareuma, nivelpsoriaasi, reaktiivinen niveltulehdus, kihti, lihasreuma (Polymyalgia rheumatica), lupus erythematosus disseminatus (SLE) ja Sjögrenin tauti sekä muut harvinaisemmat reumasairaudet ovat tulehduksellisia reumatauteja. Nivelreuma Nivelreuma…

Sosiaalityö

Sosiaalityö Ortonin sosiaalityöntekijät ovat erikoisasiantuntijoita, jotka auttavat esimerkiksi sairauteen, vammaan ja nyt ajankohtaiseen koronavirusepidemiaan liittyvissä sosiaaliturva-asioissa ja muissa sosiaaliturvajärjestelmään liittyvissä kysymyksissä. Meillä on kuntoutuksen ja…

Syöpätaudit

Tervetuloa hyvään hoitoon! Tarjoamme sinulle tai läheisellesi kokeneiden HUS-ammattilaisten vastaanotto- ja leikkauspalveluita.

Toimintaterapia

Toimintaterapian avulla ylläpidetään ja parannetaan toimintakykyä. Toimintaterapeutti tukee sinua, jotta voit elää mahdollisimman omatoimista elämää.  Ortonin moniammatillinen ja laaja ammattiosaaminen mahdollistavat sen, että tilannettasi voidaan…

Tutkimukset

Tuotamme kattavien ja laaduk­kaiden perus­tut­ki­musten lisäksi erityis­osaa­mista ja –tekniikkaa edellyt­täviä tutki­muksia. Tutki­muk­sissa hyödyn­nämme HUSLABin ja HUS Kuvan­ta­misen palve­luita. HUSLAB on Suomen johtavan kliinisten labora­to­rio­pal­ve­luiden tuottaja,…

Unikoulu

Ortonin Unikoulu perustuu unettomuuden lääkkeettömiin hoitomenetelmiin, jonka avulla saat paremman nukkumisen toimintamallin.

Urologia

Yleisimmät urologiset sairaudet ovat eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu ja eturauhassyöpä. Hoidamme myös munuaissyöpää.