Potilaspalaute

Potilastyytyväisyyden tulokset

Mittaamme jatkuvasti potilaidemme tyytyväisyyttä. Lähetämme kaikille vastaanotoillamme käyneille ja hoidossamme olleille potilaillemme, jonka vastaukset auttavat meitä kehittämään palveluamme. Vuoden 2019 asiakaspalautekyselyn mukaan 96 % potilaistamme suosittelee meitä.

Asiakastarinoita – potilaamme kertovat

”Ara” sai uuden polven – kesällä golf-kentät kutsuvat taas

Kadonnut ääni palasi

Kaularankaleikkaus palautti hyvän arjen

Teräsvaari sai työkykynsä takaisin – hermopinteen aiheuttanut synoviaalikysta poistettiin leikkauksessa.

Sain Ortonista parhaat mahdolliset välineet taistelussa kipua vastaan.

Kipuasiakkaan CRPS-kipuoireyhtymä: ”Täällä koen olevani kuin turvallisessa pesässä”.

Sain lopultakin avun hermokipuuni stimulaattorihoidolla.

Kuntoutusasiakkaiden asiakaspalautetta 2019

Potilaiden sanallista palautetta

 ”HYKSin (nyk Orton) tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä tietyn sairauden hoitoon ja leikkaukseen huippulääkärille. Suomen parhaassa sairaalassa. Myöskin tärkeää pitkän tähtäimen hoidossa, että HYKSINin kautta pääsee leikanneen lääkärin vastaanotolle myöhemmin tilanteen niin vaatiessa.”

Potilas, Suomi 2019

”Olen käynyt Hyksin (nyk. Ortonin) yksityispuolella gastroenterologi Perttu Arkkilan ja ihotautilääkäri Sari Koskenmiehen vastaanotoilla. Kumpikin ovat empaattisia huippuosaajia. Juuri sellaisia kuin asiakas toivoo parhaalta mahdolliselta lääkäriltään. Lämpimät kiitokset heille, jatkakaa samaan malliin. ”

Potilas, Suomi 2019

Hienoa, että on tällaista palvelua, jossa saa yliopistosairaalan lääkärit käyttöönsä. Pääsin huippuajassa hoitoon”.

Potilas, Suomi 2019

”Loistava palvelu, mahdollisuus päästä parhaan asiantuntijan vastaanotolle”

Potilas, Suomi 2019

Tulen jatkossakin käyttämään teidän palveluja. En ole koskaan saanut yhtä ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kiitos ajanvarausihmisille, hoitajille ja lääkäreille”

Potilas, Suomi 2019

Teemu Kinnari on ammattitaitoinen lääkäri, joka kuuntelee potilasta keskeyttämättä, erittäin hyvä diagnosoimaan nimenomaan kokonaisuutta, eikä vain pientä osa-aluetta. Voin lämpimästi suositella”.

Potilas, Suomi 2019

”Jos kaikki lääkäri käynnit olisivat yhtä lämpöisiä, asiantuntevia ja asiakasta huomioivia kuin käyntini, niin maailma olisi parempi paikka olla.”

Potilas, Suomi 2018

Saamani hoitotoimenpide kolmoishermosärkyyn erinomaisesti suunnitelman mukaan, ja pitkään kärsimäni kivut loppuivat heti toimenpiteeseen. Sairaalan huoneissa olisin kaivannut hieman enemmän yksityisyyttä. Asiantuntijahenkilöstöön ja heidän osaamiseensa olen erittäin tyytyväinen.”

Potilas, Suomi 2018

Olen kehunut ja kiittänyt kaikille tutuille ja tuntemattomille toimintaanne! Pelastitte henkeni! En voi kyllin kiittää Mika Niemelää, joka oli ensimmäinen lääkäri elämäni aikana, joka oikeasti kuunteli minua. Ja ilmeisen aiheellisesti. En ole todellakaan varakas ihminen, mutta ne rahat mitkä laitoin siihen tapaamiseen, vetävät vielä tänäänkin sanattomaksi…. Ja miten hän ohjasikaan minut sitten aivan loistavan kirurgin käsiin…. KIITOS!!! <3″

HYKSin Oy:n (nyk. Ortonin) kautta on mahdollisuus saada maailmanluokan asiantuntemukseen perustuvaa hoitoa. Eikä hintakaan ole kohtuuton”

Arto, Suomi