Potilaspalaute

Asiakastarinoita – potilaamme kertovat

”Ara” sai uuden polven – kesällä golf-kentät kutsuvat taas

Kadonnut ääni palasi

Kaularankaleikkaus palautti hyvän arjen

Teräsvaari sai työkykynsä takaisin – hermopinteen aiheuttanut synoviaalikysta poistettiin leikkauksessa.

Sain Ortonista parhaat mahdolliset välineet taistelussa kipua vastaan.

Kipuasiakkaan CRPS-kipuoireyhtymä: ”Täällä koen olevani kuin turvallisessa pesässä”.

Sain lopultakin avun hermokipuuni stimulaattorihoidolla.

Kuntoutusasiakkaiden asiakaspalautetta 2019

Potilaiden sanallista palautetta

”Pääsin neurokirurgi Kimmo Lönnrotin vastaanotolle yksityispotilaana. Asiakkaan vastaanotto ja potilaan kohtelu oli aivan loistavaa ja kunnioittavaa. Asioista puhuttiin selkeästi ja suoraan, mutta kauniisti ja valituin sanoin.

Maanantaina 15.8.22 tulin sovitusti Ortoniin ennakkokäynnille. Labrassa hoitaja oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Sairaanhoitaja tuli 2 x pahoittelemaan, kun jouduin odottamaan. Hoitajalla käynti on perusteellinen ja ystävällinen. Anestesialääkäri oli mukava ja täsmällinen. Kaikki omat lääkkeet katsottiin tarkkaan ja aiemmat leikkauskokemukset otettiin huomioon. Fysioterapeutti oli rennon perusteellinen.

Eilen 18.8. leikkausaamuna Lönnrot kävi selittämässä leikkauksen kulkua ja rauhoittamassa mieltäni. Leikkaussalissa tapasin anestesialääkärin, joka vielä kävi lääkityksen läpi. Heti herättyäni kerroin pienestä pahoinvoinnista, johon sain heti lääkettä. Osasto 4 aamuvuoron Miika-hoitaja oli leppoisa ja ammattitaitoinen. Hän vei ja toi minut turvallisesti leikkaukseen.

Iltapäivän hoitaja olikin mukavaksi yllätyksekseni sama kuin maanantain ennakkokäynnillä. Hän hoiti työnsä levollisesti ja asiallisen ihanasti. Sain usein kylmäpussihoitoa leikkaushaavaan, joka helpotti oloa.
Yö meni kivuitta ja yöhoitajakin toi kylmäpussin.

Tänä aamuna kävi sama fyssari, jonka tapasin maanantaina. Hän kävi rauhallisesti kaikki ohjeet läpi, jumppautti ja kävelytti sekä vastasi kaikkiin mieleeni tulleisiin kysymyksiin. Kävelyretkellä törmäsin ilokseni anestesialääkäriini, joka kyseli vointiani. Äsken sain jälleen kylmäpussin ja odottelen lounaan jälkeistä kotiutusta.

Kaikken kaikkiaan Orton-kokemukseni saa arvosanan 10-. Miinus tulee osaston hoitajankutsukellon äänekkyydestä käytävällä. On kuin puhelin pärähtäisi soimaan, joka kerran kun joku potilas hälyyttää hoitajaa. Kello soi pitkään. Heräsin tuohon ääneen yöllä joka kerran, kun jollain potilaalla oli asiaa.

Ortonissa asiakkaaseen suhtaudutaan asiallisesti, ammattimaisesti ja hienotunteisesti. Kaikkea sai kysyä ja kysymyksiin vastattiin kärsivällisesti. Olen todella kiitollinen, että pääsin lopulta leikkaukseen ja vielä huippuammattilaisen käsiin. Oli paras päätös tulla tänne ja maksaa leikkaus itse! Vaivani ovat poissa ja pääsen taas kävelemään normaalisti. SUURKIITOS!”

Potilas, Suomi 2022

”HYKSin (nyk Orton) tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä tietyn sairauden hoitoon ja leikkaukseen huippulääkärille. Suomen parhaassa sairaalassa. Myöskin tärkeää pitkän tähtäimen hoidossa, että HYKSINin kautta pääsee leikanneen lääkärin vastaanotolle myöhemmin tilanteen niin vaatiessa.”

Potilas, Suomi 2019

”Olen käynyt Hyksin (nyk. Ortonin) yksityispuolella gastroenterologi Perttu Arkkilan ja ihotautilääkäri Sari Koskenmiehen vastaanotoilla. Kumpikin ovat empaattisia huippuosaajia. Juuri sellaisia kuin asiakas toivoo parhaalta mahdolliselta lääkäriltään. Lämpimät kiitokset heille, jatkakaa samaan malliin. ”

Potilas, Suomi 2019

Hienoa, että on tällaista palvelua, jossa saa yliopistosairaalan lääkärit käyttöönsä. Pääsin huippuajassa hoitoon”.

Potilas, Suomi 2019

”Loistava palvelu, mahdollisuus päästä parhaan asiantuntijan vastaanotolle”

Potilas, Suomi 2019

Tulen jatkossakin käyttämään teidän palveluja. En ole koskaan saanut yhtä ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kiitos ajanvarausihmisille, hoitajille ja lääkäreille”

Potilas, Suomi 2019

Teemu Kinnari on ammattitaitoinen lääkäri, joka kuuntelee potilasta keskeyttämättä, erittäin hyvä diagnosoimaan nimenomaan kokonaisuutta, eikä vain pientä osa-aluetta. Voin lämpimästi suositella”.

Potilas, Suomi 2019

”Jos kaikki lääkäri käynnit olisivat yhtä lämpöisiä, asiantuntevia ja asiakasta huomioivia kuin käyntini, niin maailma olisi parempi paikka olla.”

Potilas, Suomi 2018

Saamani hoitotoimenpide kolmoishermosärkyyn erinomaisesti suunnitelman mukaan, ja pitkään kärsimäni kivut loppuivat heti toimenpiteeseen. Sairaalan huoneissa olisin kaivannut hieman enemmän yksityisyyttä. Asiantuntijahenkilöstöön ja heidän osaamiseensa olen erittäin tyytyväinen.”

Potilas, Suomi 2018

Olen kehunut ja kiittänyt kaikille tutuille ja tuntemattomille toimintaanne! Pelastitte henkeni! En voi kyllin kiittää Mika Niemelää, joka oli ensimmäinen lääkäri elämäni aikana, joka oikeasti kuunteli minua. Ja ilmeisen aiheellisesti. En ole todellakaan varakas ihminen, mutta ne rahat mitkä laitoin siihen tapaamiseen, vetävät vielä tänäänkin sanattomaksi…. Ja miten hän ohjasikaan minut sitten aivan loistavan kirurgin käsiin…. KIITOS!!! <3″

HYKSin Oy:n (nyk. Ortonin) kautta on mahdollisuus saada maailmanluokan asiantuntemukseen perustuvaa hoitoa. Eikä hintakaan ole kohtuuton”

Arto, Suomi