Toimipaikat

Orton Helsingin Ruskeasuolla

Tervetuloa Ortoniin. Päätoimipaikkamme  sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ruskeasuolla osoitteessa Tenholantie 10, Mannerheimintien läheisyydessä.

Julkisen liikenteen yhteydet

 • Bussi Rautatieasemalta / Elielinaukio:
  • linjat 332, 321, 200 ja 345 Ruskeasuon pysäkille, mistä n.  500 m kävelymatka Ortoniin
  • linjat 40 ja 200  Tilkan pysäkille, mistä n. 500 metrin kävelymatka Ortoniin. Tai vaihda tässä bussiin 506 ja aja suoraan Ortonin pihaan.
 • Bussi Pasilasta (Myllypuro):
  Linja 506 -> Ortonille Tenholantielle.

  • Bussipysäkki siirtyy 11.9.2023 alkaen väliaikaisesti Ortonin edestä alemmaksi Tenholantielle. Bussipysäkin tarkan paikan voi nähdä oikealla olevasta kuvasta.
 • Raitiovaunu nro 10 Helsingin keskus­tasta Kuusitien pysäkille Manner­hei­min­tiellä, josta bussilinjalla 506 Ortoniin päätepysäkille.

Katso muut julkiset kulkuyhteydet HSL:n Reittioppaasta.

Ruskeasuon katu-urakka 1.9.2022-2023 vaikuttaa alueen liikennejärjestelyihin. Työmaan uusimmat liikennejärjestelyt sekä muut ajankohtaiset kuulumiset hankkeen verkkosivuilta.

Pysäköinti Tenholantiellä

Talon edessä ja ympärillä on maksullisia parkkipaikkoja. Pysäköinti maksetaanTaskuparkki –sovelluksella, jossa on maksukortti syötettynä tai ilman Taskuparkki –sovellusta käymällä maksuautomaatilla. Talon välittömässä läheisyydessä (Kiskontie) on myös 4 tunnin maksuttomia paikkoja.

Ilmoittautuminen Tenholantiellä

Lyhyin reitti Ortonin ilmoittautumiseen 1. kerroksessa on D-ovesta. Samassa pisteessä sijaitsee myös kassa.

Toimipisteemme HUSin sairaaloissa

Toimimme myös HUSin eri toimipisteissä Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla. Mikäli varaat aikaa sellaisen erikoisalan lääkärille, jonka vastaanotto on jossain HUSin kiinteistössä, saat tarkemmat kulkuohjeet ajanvarauksen yhteydessä asiakaspalvelustamme.

Alla olevasta listasta löydät kaikki toimipisteemme ja tarkemmat kulkuohjeet niihin.