Seksuaalineuvonta ja -terapia

Monet sairaudet ja pitkäaikainen kipu voivat vaikuttaa ihmisen seksuaaliterveyteen. Seksuaaliterveyteen liittyviä haasteita voi olla kaikenikäisillä.  

Seksuaalineuvonnassa ja –terapiassa lähtökohtana on ihmisen kokonaisvaltainen huomioiminen ja ymmärtäminen, että seksuaalisuus on yksi elämän tärkeä osa-alue. 

Seksuaaliterveyden ongelmia voi ilmetä esimerkiksi seksuaalisessa halussa tai kiihottumisessa, tai erektion tai orgasmin saavuttamisessa. Vaikeuksia voi olla myös sopivien yhdyntäasentojen löytymisessä tai itsetyydytyksessäKeskustelun aiheena voi olla myös sukupuolisuuteen liittyvät kysymykset. 

Seksuaalineuvonnassa annetaan edellä mainittuihin asioihin liittyvää ohjausta ja neuvontaa. Jos ilmenee tarvetta käsitellä näitä asioita syvällisemmin, voidaan sopia useampi tapaaminen. 

Seksuaalineuvonta ja seksuaaliterapia voivat olla joko yksilöohjausta tai parineuvontaa. Ortonissa seksuaalineuvontaa ja –terapiaa tarjoaa näihin aiheisiin sekä uroterapiaan erikoiskouluttautunut fysioterapeutti. Tiedustelut: Kristina Sarkkinen, 040 639 6238, kristina.sarkkinen@orton.fi. 

Tutkimuksiin tai hoitoon, kuinka toimin?

Hoitotiedustelut ja -varaukset: toimenpidetiimi puh. 09 47482704
Vastaanottojen ajanvaraus ja asiakaspalvelu puh. 09 4748 2705
Nettiajanvaraus tästä

Katso tarkemmat yhteys­tie­tomme tästä.