Neurokirurgia

Koronavirusepidemiasta johtuen tämän erikoisalan palvelutarjontamme on tällä hetkellä rajoitettua. Tarjoamme vastaanottoja sekä vastaanotoilla tehtäviä pientoimenpiteitä.
Tiedustele lisää asiakaspalvelustamme 09 4748 2705.

*   *   *

Neurokirurgia tarkoittaa aivojen ja muun keskushermoston leikkaushoitoa. HUSin neurokirurgian yksikössä Töölön sairaalassa tehdään vuosittain noin 3200 leikkausta. Yksikkö on Euroopan suurimpia ja arvostetuimpia neurokirurgisia yksiköitä.

Tarjoamme mm. aivovaltimopullistumien leikkaus- ja embolisaatiohoitoja, aivojen ja kallonpohjan kasvainten ja aivojen verisuoniepämuodostumien leikkaushoitoa, aivoselkäydinnesteen kiertohäiriöleikkauksia, selkäydinkanavan kirurgisia hoitoja ja funktionaalista neurokirurgiaa (kipu- ja aivostimulaattorit). Palveluihimme kuuluvat myös lasten neurokirurgiset hoidot ja epilepsiakirurgia.

Teemme mm. seuraavia neurokirurgisia hoitoja:

  • Aivojen syvien osien stimulaatioleikkaukset
  • Aivovaltimopullistuman eli aneurysman korjausleikkaus
  • Aivovaltimoiden ohitusleikkaukset
  • Selkäydinkanavan ahtauma
  • Kaularankaleikkaus
  • Lannerangan välilevypullistuman kirurginen hoito

Hoitoihin voit tutustua tarkemmin klikkaamalla hoidon nimeä sivun vasemmassa laidassa tai tämän sivun alalaidasta.

Tuotamme myös muita neurokirurgian erikoisalaan kuuluvia palveluita.

Tutkimuksiin tai hoitoon, kuinka toimin?

Tiedustele hoitoa tai varaa aika puheli­mitse 09 4748 2705 tai nettia­jan­va­rauksen kautta. Katso tarkemmat yhteys­tie­tomme tästä.

Aivovaltimoaneurysman korjausleikkaus

Hinta alk. 29390 €
Aivovaltimon pullistuma eli aneurysma kehittyy yleensä valtimon haarautumiskohtaan. Pullistuman seinämä on heikko, jonka vuoksi se repeää helposti ja voi aiheuttaa aivoverenvuodon. Vajaa puolet repeämisistä johtaa kuolemaan. Lue lisää

Kaularankaleikkaus

Hinta alk. 9110 €
Kaularangan välilevyn pullistuma eli diskusprolapsi tarkoittaa kaulan alueen nikamavälilevyn ytimen tunkeutumista ulos repeytyneen ulkokuoren sisältä, jolloin se voi painaa hermojuurta ja aiheuttaa säteilykipua yläraajaan. Kaularangan spondyloosissa hermojuurikanava on ahtautunut kuluman pohjalta. Lue lisää