globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!

Akupunktio

Akupunktiolla tarkoitetaan neulan pistämistä kehon tarkoin määritettyihin pisteisiin. Akupunktiolla hoidetaan sairautta tai vaivaa, ehkäistään vaivaa tai edistetään terveyttä. Akupunktiolla vaikutetaan kipu- ja immuunijärjestelmään. Jo yksittäisestä hoidosta on mahdollista saada suuri apu. Ortonin terapeutti arvioi, sopiiko akupunktio sinulle hoidoksi.

Akupunktio on pitkälle kehittynyt hoitomuoto. Akupunktiota on harjoitettu jo vuosituhansia Kiinassa, yhdessä maailman vanhimmista kulttuureista. Akupunktiota on tutkittu useissa kulttuureissa ja sen vaikuttavuudesta on saatu näyttöä.

Akupunktiolla tarkoitetaan neulan pistämistä kehon tarkoin määritettyihin pisteisiin. Akupunktiolla hoidetaan sairautta tai vaivaa, ehkäistään vaivaa tai edistetään terveyttä. Akupunktiolla vaikutetaan kipu- ja immuunijärjestelmään. Akupunktiolla saat apua sisäelinten toimintaan, verenkiertoon ja hormonitoimintaan, esimerkiksi uneen ja stressiin. Akupunktio on kokonaisvaltaista koko kehon ja mielen rentoutusta. Tutkimustulosten mukaan akupunktiosta on saatu hyviä hoitotuloksia mm. nivelrikon hoidossa, päänsäryssä ja migreenissä. Jo yksittäisestä hoidosta on mahdollista saada suuri apu. Ortonin terapeutti arvioi, sopiiko akupunktio sinulle hoidoksi.

Ajanvaraus

Klikkaa haluamaasi aikaa ja anna sitten tietosi.

Seuraavat vapaat ajat
Kalenteri
Seuraavat vapaat ajat
Jatka »
Tutustu palveluhinnastoon