Jyrki Lautamatti

AMK
Fysioterapeutti, OMT-fysioterapeutti, akupunktiokoulutus

Kielitaito:

suomi, englanti

Toimipaikka:

Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Tervetuloa vastaanotolleni

Erityisosaamiseni

Selkä-lantio-alaraaja sekä niska-yläraaja -ongelmat, nivelvaivat, purentaongelmat sekä kuormitusperäiset ja toiminnalliset oirekuvat. Fasciamanipulaatio, purentahäiriöiden hoito.

Koulutus ja työpaikat

Fysioterapeutti 2002

OMT-fysioterapeutti 2009

Akupunktio

Fasciamanipulaatio I ja II

Valmistuin fysioterapeutiksi 2002 Rovaniemen ammattikorkeakoulusta ja jo tuolloin minulle oli selvää, että tulen työskentelemään laajoista fysioterapian mahdollisuuksista suurimman mielenkiintoni, eli tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa. Halu selvittää oireiden syy ajoi minut välittömästi peruskoulutukseni jälkeen lisäoppiin, ensin manuaalisen terapian perusteet-koulutukseen ja sitten OMT-opintoihin (3,5 v.). Lisäksi olen hankkinut pätevyyden akupunktioon sekä fasciamanipulaation I ja II-tasoon. Täydennyskoulutuksiin osallistun säännöllisesti.

Erityiset ammatilliset kiinnostuksen kohteet

Työssäni keskityn oireen hoitamisen sijasta ongelman syyn selvittämiseen ja siihen vaikuttamiseen. Kiinnostukseni kohteina ovat toiminnalliset ongelmat, jotka mielestäni ovat fysioterapeutin ominta osaamisaluetta. Erityisesti lantio-alaraaja sekä niska-yläraaja -ongelmat, nivelvaivat, purentaelinongelmat ja kuormitusperäiset oirekuvat kiinnostavat.

Olen onnekas päädyttyäni työskentelemään kaltaisteni seuraan moniammatillisen yhteistyön mahdollistavaan Ortoniin. Yhteistyö kollegoiden ja erikoislääkäreiden kanssa mahdollistaa tuloksekkaan ja tehokkaan hoidon.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Kela-korvaus

Fysioterapia-palvelut eivät ole Kela-korvattavia 1.1.2023 alkaen.

Lisätietoja Kela-korvausten muutoksista tästä.