Satu Ahola

Fysioterapeutti, lymfaterapeutti

Kielitaito:

suomi, ruotsi, englanti, saksa

Toimipaikka:

Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Tervetuloa vastaanotolleni

Erityisosaamiseni

Tuki-ja liikuntaelimistön toimintahäiriöt ja niihin liittyvä kuntoutus. Vammojen ja leikkausten jälkitilojen hoito ja kuntoutus. Purentahäiriöiden hoito. Käden- ja yläraajan fysioterapia.

Koulutus ja Työpaikat

Fysioterapeutti 1989

Lymfaterapeutti 1997

Akupunktiokoulutus 2002

Faskiamanipulaatio I-taso 2015

II-taso 2016

Olen työskennellyt Ortonissa fysioterapeuttina vuodesta 1992 alkaen. Työskentelin useita vuosia aktiivisten selkä-, niska ja nivelkuntoutuskurssien parissa. Sieltä sain kipinän syventää osaamistani tuki-ja liikuntaelinvaivojen hoidossa.

Lisäkoulutus on auttanut toteuttamaan vaikuttavaa fysioterapiaa ja pitämään yllä kiinnostusta ammattiani kohtaan. Esimerkiksi faskiamanipulaatiolla pystytään selvittämään kehon ongelma-alueiden kompensaatiot ja niitä hoitamalla vähentää oireita ja saavuttaa parempi voiman tuotto. Lymfahoidoilla voidaan poistaa turvotusta ja nopeuttaa siten vammojen ja leikkausten jälkitiloista toipumista. Akupunktiolla voidaan mm. tasapainottaa autonomista hermostoa ja vähentää kipua.

Erityiset ammatilliset kiinnostuksenkohteet

Nykyisin asiakaskuntaani kuuluu sekä nuoria, että aikuisia. Haluan selvittää oireiden takana olevat tekijät ja siten saavuttaa hyvän hoitotuloksen olipa kyseessä sitten urheiluvamma tai vähemmän liikkuvan kehon toimintahäiriö. Asiakas saa halutessaan ajantasaisen harjoitusohjelman oman harjoittelunsa tueksi.

Ortonissa on myös  lämminvesiallas ja iso uima-allas, joissa toteutettu fysioterapia on kivuton tapa parantaa lihasvoimaa ja lisätä liikkuvuutta. Annan lisäksi uimaopetusta. Ortonissa on mahdollisuus tehdä saumatonta yhteistyötä kollegojen ja erikoislääkäreiden kanssa. Talossa on myös jatkuvaa koulutusta, joka mahdollistaa ajan hermolla pysymisen

Kela-korvaus

Nämä palvelut eivät ole Kela-korvattavia.