Anu Kärkkäinen

Fysioterapeutti, akupunktiokoulutus, PhysioTrainer

Kielitaito:

suomi, englanti

Toimipaikka:

Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Tervetuloa vastaanotolleni

Erityisosaamiseni

Tuki- ja liikuntaelinten toimintahäiriöt ja niiden kiputilat sekä niihin liittyvä kuntoutus, akupunktio, faskiamanipulaatio, purentahäiriöiden hoito, urheiluvammat, leikkauksen jälkeinen kuntoutus, käden- ja yläraajan fysioterapia.

Koulutus

Fysioterapeutti AMK 1998

Akupunktio

Faskiamanipulaatio level 1-2 (Stecco)

PhysioTrainer

Kinetic control

Erityiset ammatilliset kiinnostuksenkohteet

Valmistuin fysioterapeutiksi Lahdesta 1998. Valmistumiseni jälkeen olen erikoistunut ja työskennellyt tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa. Työkokemusta on karttunut vuosien mittaan selän- ja alaraajojen leikkauksen jälkeisestä kuntoutuksesta sekä tuki- ja liikuntaelinten manuaalista fysioterapiasta ja toiminnallisesta harjoittelusta.

Työssäni olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Olen vuosien ajan saanut työskennellä moniammatillisessa yhteisössä, joka on ollut arvokas lisä työhöni ja ammatilliseen kehittymiseen. Säännöllisen kouluttautumisen myötä olen vahvistanut osaamistani tuki- ja liikuntaelin fysioterapiassa erityisesti lantio-alaraaja-, niska-yläraaja-alueiden sekä nivelten osalta.

Liikunta on minulle elämäntapa ja erityisesti kori- ja pesäpallo ovat lähellä sydäntäni. Fysioterapiassa koen tärkeäksi ennaltaehkäisevän ja toimintakykyä lisäävän harjoittelun ja ohjauksen. Fysioterapeuteille suunnattu personal trainer (physiotrainer) koulutus on vahvistanut osaamistani tällä alueella.

Hinnat

45 min 80 €
60 min 95 €

Kela-korvaus

Fysioterapia-palvelut eivät ole Kela-korvattavia 1.1.2023 alkaen.

Lisätietoja Kela-korvausten muutoksista tästä.