globe.png
search-icon.png
  .../... parasta osumaa haulla

  Vastaanotto- ja puhelinaikojen varaukset puh. 09 4748 2705.

  Etävastaanottoaikojen varaukset puh. 040 178 9966.

  Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Muutokset päivitetty!
  Varaus poistettu!

  Selkäkipu

  Selkäkivun syy kannattaa aina selvittää. Nopealla ja asianmukaisella hoidolla voidaan välttää kivun muuttuminen krooniseksi. Ortonin fysioterapeutit ovat ammattilaisia, jotka pystyvät arvioimaan näitä ongelmia ja auttavat sinua sopivan hoidon löytämisessä.

  Kun selkä on kipeä, eikä kuvantamistutkimuksissa löydetä syytä vaivoihin, on kyseessä yleensä toiminnallinen selkävaiva. Epäspesifisten selkävaivojen taustalla voi olla mekaanisia tai ei-mekaanisia syitä. Mekaanisia selkävaivoja ovat joko selän liikuttamiseen liittyvät häiriöt tai liikekontrollin häiriöt. Kun kyseessä on liikehäiriö, on selän liikuttaminen kivuliasta ja liikkeet rajoittuneita. Liikehäiriöissä on kyse lihas-hermotoiminnan häiriöstä ja kipu liittyy kudoksiin. Liikekontrollin häiriöissä kipu tuntuu yleensä staattisissa asennoissa, eikä esim. alaselän liikkeiden hallinta onnistu.

  Maksuton puhelinkartoitus

  Selkävaivan syy kannattaa aina selvittää. Nopealla ja asianmukaisella hoidolla voidaan välttää kivun muuttuminen krooniseksi. Ortonin fysioterapeutit ovat ammattilaisia, jotka pystyvät arvioimaan näitä ongelmia ja auttavat sinua sopivan hoidon löytämisessä. Tullessasi Ortoniin sinulle rakennetaan yksilöllinen hoitokokonaisuus ja huolehdimme hoitosi etenemisestä. Ohjaamme sinut eteenpäin ongelmaasi perehtyneelle asiantuntijalle ja tarvittaessa hoitoosi osallistuu useita kokeneita selkäalan ammattilaisia, kuten fysioterapeutti, fysiatri ja ortopedi. Varaa aika ilmaiseen, fysioterapeutin tekemään puhelinkartoitukseen, p. 09 4748 2705, niin pääset nopeasti oikeanlaiseen hoitoon.

   

  Kaikki Ortonin palvelut