globe.png
search-icon.png
  .../... parasta osumaa haulla

  Vastaanotto- ja puhelinaikojen varaukset puh. 09 4748 2705.

  Etävastaanottoaikojen varaukset puh. 040 178 9966.

  Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Muutokset päivitetty!
  Varaus poistettu!

  Selkäkipu ja toimintaterapia

  Toimintaterapiassa vahvistetaan ja ylläpidetään toimintakykyäsi ja ohjataan lääkkeettömiä kivunhallintakeinoja. Toimintaterapiaan voi hakeutua itsemaksavana, maksusitoumuksella tai Helsingin kaupungin palvelusetelillä. Toimintaterapiapalveluja tarjotaan sopimuksen mukaan sekä laitos- että koti/työpaikkakäynteinä. Tarjoamme myös etäkuntoutusmahdollisuuden.

  Ergonomia on tärkeässä osassa selkäkipujen kuntoutuksessa. Ergonomiaohjauksen avulla opetellaan työskentelytapoja, jotka keventävät kehon kuormitusta ja vähentävät kipuja.

  Kehon virhekuormitukset voivat aiheuttaa, lisätä tai ylläpitää kipuja ja kuormitusta. Toimintaterapeutti etsii kanssasi konkreettisesti erilaisia ratkaisuja arkitilanteiden helpottamiseksi. Ergonomiaohjauksen osa-alueita ovat esim. istumisen ergonomia, työergonomia, kodinhoidon ergonomia ja nukkumisen ergonomia.

  Unen ergonomia on tärkeässä osassa palautumisessa ja kivunhallinnassa. Ortonin toimintaterapeuteilla on laaja kokemus unen ergonomian sekä erilaisten rentous-harjoitteiden ohjauksessa.

  Kaikki Ortonin palvelut