Syöpätaudit

Tervetuloa hyvään hoitoon!

Tarjoamme korkealaatuista ja turvallista hoitoa syöpään. Meillä sinua hoitavat HUSin kokeneet eri erikoisalojen ammattilaiset.

Asiakaspalvelumme auttaa ohjaamaan sinut tai läheisesi oikealle asiantuntijalle, olipa kyseessä sitten epäily syövästä tai diagnosoitu syöpä. Syövän hoito suunnitellaan ja annetaan usean eri erikoisalan lääkärin ja hoidon ammattilaisen yhteistyönä.

 

Leikkaus on syövän yleisin hoitomuoto. Syöpäleikkauksia tehdään HUSin kirurgisten erikoisalojen yksiköissä. Syövän muut yleisimmät hoidot on puolestaan keskitetty HUSin Syöpäkeskukseen. Se on Suomen suurin ja monipuolisin syövän hoidon osaamiskeskus, jonka asiantuntemus ja hoitotulokset ovat kansainvälisestikin arvioituna huippuluokkaa. Syöpäkeskus sai v. 2014 ensimmäisenä pohjoismaisena syöpäkeskuksena eurooppalaisen syöpäorganisaation OECI:n korkeimman statuksen “Comprehensive Cancer Centre” osoituksena hoidon erityisen korkeasta laadusta.

syöpätaudit, onkologia, onkologi, syöpä
Syöpälääkärit Leila Vaalavirta ja Petteri Hervonen ottavat potilaita vastaan Orton yksityissairaalassa

Orton yksityissairaalan
syövän hoidon palvelut

  • kokeneiden erikoislääkäreiden vastaanotot
  • syövän tutkimus- ja diagnosointipalvelut
  • leikkaushoito tietyissä syövissä
  • sädehoidot, myös HDR-brakyterapia eturauhassyöpään
  • solunsalpaajahoidot.

 

 

Syöpälääkäreiden vastaanottopalvelut

Syöpälääkärin vastaanotolle voit hakeutua, jos sinulla on syöpäepäily tai diagnosoitu syöpä, jonka hoidosta haluat keskustella.  Kauttamme voit hakea myös toisen lääkärin arvion (second opinion) hoidostasi.

Syöpälääkärimme vastaavat kysymyksiin ja konsultaatioihin nopeasti ja ohjaavat potilaan tiedot tarvittaessa moniammatillisen asiantuntijaryhmän käsiteltäväksi parhaimman mahdollisen hoitopäätöksen muodostamiseksi.

Tuotamme vastaanottoja yli 16-vuotiaille potilaille. Erityisasiantuntemuksemme ansiosta voimme tarjota useimpien kasvainsairauksien asiantuntemusta.

Ensivastaanoton kesto on 60 minuuttia. Tilanteeseen huolellinen perehtyminen sekä yksilöllisen hoitosuunnitelman laatiminen vie aikaa, jonka vuoksi ensikäynnistä laskutetaan 90 minuutin vastaanottokäynnin mukaan.

Vastaanotolle, kuinka toimin?

Suosittelemme ensimmäisen vastaanottokäynnin varaamista puhelimitse Asiakaspalvelun kautta puh. 09 4748 2705. Asiakaspalvelu auttaa valitsemaan sopivimman asiantuntijan.  Jatkokäynnit voi varata joko nettiajanvarauksen tai Asiakaspalveluun kautta.

Mikäli sinulla on aikaisempia tutkimustuloksia, niin pyydämme lähettämään ne ennen ensimmäistä vastaanottoa turvapostilla tai postitse. Yhteystiedot.