Asiantuntijat

  • Tyhjennä valinnat

Kirsi Isoherranen

LT

Ihotautien erikoislääkäri

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti, espanja

Toimipaikka: Iho- ja allergiasairaala, Meilahdentie 2, Helsinki

Terve­tuloa vastaa­no­tolleni, hoidan kaike­ni­käisiä potilaita. Erityis­osaa­mistani on mm. ihosyöpien ja niiden esias­teiden hoito, ihon hyvän­laa­tuisten kasvainten poisto sekä luomi­tar­kas­tukset ja luomien poistot.

Lue lisää
Haavahoitaja Sirpa Nurminen

Sirpa Nurminen

Sairaanhoitaja, auktorisoitu haavahoitaja

sairaanhoitaja

Kielitaito: suomi

Toimipaikka: Iho- ja allergiasairaala, Meilahdentie 2, Helsinki

Tervetuloa kokeneen haavahoitajan vastaanotolle. Hoidan erilaisia vaativia haavoja sekä alaraajan turvotusta. Teen myös alaraajojen verenkierron ABI-mittausta.

Lue lisää

Meri Övermark

LL

Ihotautien erikoislääkäri

Kielitaito: suomi, englanti

Toimipaikka: Iho- ja allergiasairaala, Meilahdentie 2, Helsinki

Tervetuloa vastaanotolleni, hoidan kaikenikäisiä potilaita. Erityisosaamistani on mm. ihosyöpien ja niiden esiasteiden hoito, ihon hyvänlaatuisten kasvainten poisto sekä luomitarkastukset ja luomien poistot.

Lue lisää

Etsi asian­tuntija

Täältä löydät Ortonin asiantuntijat.

Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevan Ortonin päätoimipaikan lisäksi HUS-lääkärit tarjoavat vastaanottoja HUSin sairaaloissa pääkaupunkiseudulla virka-aikansa ulkopuolella.

Vastaanottavat asiantuntijat

Osalle asiantuntijoistamme voi varata ajan nettiajanvarauksesta ja osalle ajan saa vain puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Asiantuntijan profiilitiedoissa on nettiajanvarauspainike silloin, kun hänelle voi varata aikoja nettiajanvarauksen kautta.

Muut asiantuntijat

Täältä löydät tiedot myös niistä asiantuntijoista, jotka eivät tarjoa vastaanottopalveluita sellaisenaan. Esimerkiksi osalle lääkäreistämme voi hakeutua jo tehtyjen tutkimusten perusteella suoraan leikkaukseen ja tällöin potilaalle sovitaan vastaanottoaika lääkärin tapaamiseen.