globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!

Neurologinen fysioterapia

Neurologinen fysioterapia on osa Ortonin moniammatillista neurologista kuntoutusta. Fysioterapian tarkoitus on mahdollisuuksien mukaan parantaa ja tukea itsenäistä toimintakykyäsi. Ortonissa sinua auttaa moniammatillinen tiimi, johon kuuluu mm. neurologi, fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja mahdolliset kivunhoidon asiantuntijat.

Neurologisen fysioterapian tarve voi syntyä useasta syystä. Syitä voivat olla esimerkiksi aivoverenkiertohäiriö (AVH), kuten aivoinfarkti tai aivoverenvuoto, aivovamma tai synnynnäinen keskushermostoperäinen sairaus. Neurologisesta fysioterapiasta on apua myös neurologisten etenevien tautien, kuten MS-tauti, Parkinsonin tauti tai keskushermoston tulehdusten tai kasvainten jälkitilan hoidossa. Neurologinen fysioterapia on osa Ortonin moniammatillista neurologista kuntoutusta. Ortonissa sinua auttavat neurologi, fysioterapeutti, toimintaterapeutti sekä muut kivunhoidon asiantuntijat. Näitä asiantuntijoita voidaan tarvittaessa konsultoida, jotta kuntoutumisesi sujuu mahdollisimman jouheasti.

Fysioterapian tarkoituksena on mahdollisuuksien mukaan parantaa ja tukea kuntoutujan itsenäistä toimintakykyä. Toimintakykyä parannetaan aktivoimalla kehon liikkumattomia osia, harjoittamalla oikeita liikemalleja ja vahvistamalla kehon hahmottamista ja symmetriaa. Lisäksi harjoitetaan arkipäivän toimintoja ja taitoja. Fysioterapiaa toteutetaan sekä yksilön fysioterapiana Ortonin terapiatiloissa että allasterapiana vedessä. Ortonissa on sekä iso uima-allas että lämminvesiallas allasterapian toteuttamista varten.

Ajanvaraus

Klikkaa haluamaasi aikaa ja anna sitten tietosi.

Seuraavat vapaat ajat
Kalenteri
Seuraavat vapaat ajat
Jatka »
Tutustu palveluhinnastoon