globe.png
search-icon.png
  .../... parasta osumaa haulla

  Vastaanotto- ja puhelinaikojen varaukset puh. 09 4748 2705.

  Etävastaanottoaikojen varaukset puh. 040 178 9966.

  Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Muutokset päivitetty!
  Varaus poistettu!

  Käsiterapia

  Käsiterapian tavoitteena on käden toimintakyvyn palauttaminen. Terapiassa hoidetaan ja ennaltaehkäistään käden alueen ja koko yläraajan vammoja fysioterapian ja toimintaterapian keinoin.

  Käsiterapialla tarkoitetaan käden alueen ja koko yläraajan vammojen hoitoa ja ennaltaehkäisyä fysioterapian ja toimintaterapian keinoin. Käsiterapian tavoitteena on käden toimintakyvyn palauttaminen. Mitä vaikeampi käsivamma on, sen tärkeämpää on asiantunteva ja moniammatillinen kuntoutus. Ortonin käden hoitoon ja kuntoutukseen erikoistuneet toimintaterapeutit työskentelevät tiiviissä yhteistyössä fysioterapeuttien kanssa. Tarvittaessa konsultoimme käsikirurgia ja kipulääkäreitä, jotta saat parhaan mahdollisen avun. Käsiterapia on tärkeä osa leikkauksen jälkeistä kuntoutusta.

  Käsiterapian muotoja ovat: kivun ja arven hoito, turvotuksen poistaminen ja käden tuntoaistin karaisu sekä koulutus. Käsiterapialla säilytetään ja parannetaan nivelten ja jänteiden liikkuvuutta. Käsiterapia sisältää ortoosien tekemistä ja ortoosien käytön ohjausta sekä toiminnallista, päivittäistä toimintakykyä tukevia harjoituksia, esim. ruoanlaitto, käsityöt, tietokoneella työskentely.

  Kaikki Ortonin palvelut