globe.png
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muutokset päivitetty!
Varaus poistettu!
HIRES_Orton_IMG_0085_WEB.jpg
Kaikki palvelumme

Olemme erikoisosaajia seuraavissa palveluissa: tuki- ja liikuntaelinsairaudet, kivunhoito, silmätaudit ja fysio- ja toimintaterapia. Tutustu tästä Ortonin koko palvelutarjoomaan.

Nivelten vammat ja kivut

Orton on tuki- ja liikuntaelinsairauksien erikoisasiantuntija ja uranuurtaja Suomessa. Suomen ensimmäinen tekonivelleikkaus tehtiin silloisessa Invalidisäätiön sairaalassa v. 1967 ja tähystysleikkaus v. 1976. Me autamme sinua. Meillä pääset erikoislääkärin vastaanotolle heti, ilman lähetettä.

Selän terveydeksi

Selkäkivuilla tarkoitetaan yleensä paikallista alaselän kipua, alaraajaan säteilevää kipua tai selän ryhtivirheestä johtuvaa kipua. Jos selkäsärkysi on jatkuvaa, särky säteilee raajoihin tai herättää öisin, tule tarkistamaan selkäkivun syy Ortoniin. Haluamme auttaa sinua saamaan nopean ja tehokkaan avun kipuusi.

Fysioterapialla lisää liikkuvuutta

Fysioterapia on olennainen osa tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyä, hoitoa ja kuntoutusta. Fysioterapialla saat selkärankaasi ja niveliin lisää liikkuvuutta. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme ovat perehtyneet liikkumisen, toimintakyvyn ja kiputilojen kuntoutukseen.

Silmälääkäripalvelut

Ortonin silmälääkärit varaavat sinulle aikaa ja huomioivat sinut yksilöllisesti. Tavoitteenamme on turvata sinulle paras mahdollinen toiminnallinen näkökyky ja taata ensiluokkainen hoitotulos silmäkirurgian jälkeen.

Käsi, ranne ja olkapään seutu

Käden hienorakenteisen anatomian ja toiminnan takia käden alueen vaivat, vammat, niiden mahdolliset leikkaukset ja kuntoutus vaativat erityisosaamista. Kun saavut Ortoniin käsikirurgin vastaanotolle, sinulle laaditaan hoitosuunnitelma. Ortonin fysioterapian ammattilaiset taas auttavat sinua käden kuntouttamisessa, joko leikkauksen jälkeen tai myös silloin, kun kätesi ei tarvitse leikkaushoitoa. Toimintaterapeutin ohjauksessa ehkäistään vaivan uusiutumista apuvälineillä ja kuormitusta keventävien tukien avulla.

Käden ja hartiaseudun fysioterapia

Yläraajojen oireet ovat yleisiä, jos nivelten liikkuvuus on poikkeuksellisen suurta. Olkapäissä, ranteissa ja sorminivelissä on nivelkipua ja nivelten sijoiltaanmenoa. Taustalla on keskimääräistä venyvämpi sidekudos. Perussyytä ei voi korjata, mutta saat avun Ortonin ammattitaitoisilta fysio- ja toimintaterapeuteilta. He toimivat yhteistyössä ja auttavat sinua työn ja arjen ongelmissa. Saat helpotusta mm. omaksumalla ergonomiset työskentelytavat ja –asennot, tekemällä sopivia harjoitteita ja käyttämällä niveltukia.

Nilkka ja jalkaterä

Moderni jalkakirurgia kartoittaa potilaan ongelman perussyyn, eikä hoida vain päällimmäisenä olevaa oiretta. Hyvä hoito tuottaa pitkäkestoisen avun vaivaan. Saapuessasi Ortonin poliklinikalle laadimme hoitosuunnitelman, joka kattaa tarvittavat tutkimukset, hoidon ja kuntoutuksen. Teemme sekä päiväkirurgisia toimenpiteitä että raskaampaa, vuodeosastohoitoa vaativaa kirurgiaa. Hoidamme aikuispotilaita ja nuoria, joiden kasvuikä on päättynyt. Saat meiltä myös fysioterapiapalveluja, fysiatrin ja reumatologin konsultaatiota.

Elämää ilman kipua

Ortonissa on kipupotilaiden hoitoon keskittynyt Suomen monipuolisin yksityinen kipuklinikka. Kipuklinikalla pyritään selvittämään kivun syitä yhdessä sinun kanssasi ja etsimään toimivia hoito- ja kuntoutumisvaihtoehtoja sekä selviytymiskeinoja kroonistuneisiin kipuongelmiin.

Toimintaterapia

Toimintaterapian tavoitteena on, että löydät yhdessä toimintaterapeutin kanssa voimavaroja arjesta selviytymiseen ja elämänlaatusi kohentuu vammasta tai sairaudesta huolimatta.

Nopeasti vastaanotolle

Orton on tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä kivun hoidon erikoisasiantuntija. Vuonna 2015 laajensimme toimintamme kaihileikkauksiin. Erikoislääkärille pääset heti, ilman lähetettä. Varaa sinulle sopiva aika.

Kuvantaminen

Lääkärien määräämät mahdolliset röntgentutkimukset voidaan hoitaa samalla käyntikerralla vastaanottoajan kanssa. Orton Kuvantaminen toimii samoissa toimitiloissa muiden Ortonin palveluiden kanssa.

Fressi Espoonlahti

Orton ja liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi ovat aloittaneet yhteistyön. Ortonin asiantuntijat pitävät vastaanottoa Fressin Espoonlahden toimipisteessä Ajan voi varata fysiatriaan erikoistuvalle lääkärille tai fysioterapeutin vastaanotolle.

Sairaalapalvelut Ortonissa

Ortonin korkealaatuiset leikkauspalvelut ja tehokkaat anestesiapalvelut ovat potilaan hoidon kannalta keskeisessä asemassa, oli kyseessä sitten päiväkirurginen toimenpide tai vaativampi leikkaus. Leikkaus- ja anestesiapalveluissamme korostuvat tärkeinä seikkoina yksilöllisyys ja turvallisuus.

Laboratorio

Lääkärien määräämät mahdolliset laboratoriokokeet voidaan hoitaa samalla käyntikerralla vastaanottoajan kanssa. Ortonin laboratorio toimii samoissa toimitiloissa muiden Ortonin palveluiden kanssa.

Laboratorion hinnasto

Tältä sivulta saat tietoa yleisimmistä laboratoriotutkimuksista ja niiden hinnoista Ortonissa.

Maksuton puhelinkartoitus

Onko sinulla kipuja tai et tiedä kenen asiantuntijan puoleen tulisi kääntyä?

Fressi Leppävaara

Orton ja liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi ovat aloittaneet yhteistyön. Ortonin asiantuntijat pitävät vastaanottoa Fressin Leppävaaran toimipisteessä. Ajan voi varata fysiatriaan erikoistuvalle lääkärille tai fysioterapeutin vastaanotolle.