Gastroenterologinen kirurgia

Koronavirusepidemiasta johtuen tämän erikoisalan palvelutarjontamme on tällä hetkellä rajoitettua. Tarjoamme vastaanottoja sekä vastaanotoilla tehtäviä pientoimenpiteitä.
Tiedustele lisää asiakaspalvelustamme 09 4748 2705.

                                                                          *   *   *

Gastroenterologisessa eli vatsaelinkirurgiassa tutkitaan ja hoidetaan ruoansulatuskanavan kirurgisesti hoidettavia sairauksia.

Vatsaelinkirurgian alaan kuuluu useiden mahasuolikanavan syöpien leikkaushoito. Erikoisalalla hoidetaan myös ei-kirurgisesti muutamia sairauksia, esimerkiksi haimatulehdusta.

Joitakin ruoansulatuskanavan ei-kirurgisesti hoidettavia sairauksia kuten refluksisairautta, mahahaavaa ja suoliston tulehduksellisia sairauksia hoitavat sekä vatsaelinkirurgit että sisätautigastroenterologit, usein yhteistyössä.

Orton Oy:n hoitoina tarjoamme sappi- ja tyräleikkauksia, suolistoleikkauksia ja proktologisia eli peräaukon ja -suolen leikkauksia.

Tällä hetkellä emme valitettavasti tuota mahalaukun ja haiman kasvainten leikkaushoitoja.

Tuotamme myös muita gastroenterologiseen kirurgiaan liittyviä hoitoja. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme. Lääkärimme erikoisaloittain näet tästä.

Tutkimuksiin tai hoitoon, kuinka toimin?

Tiedustele hoitoa tai varaa aika puheli­mitse 09 4748 2705 tai nettia­jan­va­rauksen kautta. Katso tarkemmat yhteys­tie­tomme tästä.