globe.png
search-icon.png
  .../... parasta osumaa haulla

  Vastaanotto- ja puhelinaikojen varaukset puh. 09 4748 2705.

  Etävastaanottoaikojen varaukset puh. 040 178 9966.

  Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Muutokset päivitetty!
  Varaus poistettu!
  HIRES_Orton_IMG_0085_WEB.jpg

  Lelu Ojansivu loppukaudeksi Venäjän Superliigaan

  Lentopallomaajoukkueen hakkuri Lelu Ojansivu on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Venäjän Superliigassa pelaavan Kuzbass Kemerovon kanssa. Ojansivu aloitti kauden viime syksynä iranilaisessa Shahrdari Urmiassa, mutta sopimus on nyt purettu.

  Ojansivu on Kemerovon ryhmän kolmas suomalainen, sillä joukkueen päävalmentajana toimii Tuomas Sammelvuo sekä liberona Lauri Kerminen. Kysyntä ja tarjonta kohtasivat - Ojansivu etsi uutta pelipaikkaa ja Kemerovo riveihinsä toista hakkuria.

  - Kakkoshakkurimme kausi on ohi, eikä Viktor Poletaev ole pystynyt täysipainoiseen harjoitteluun. Tarvitsimme siis joukkueeseen kovan tason hakkurin. Hienoa, että Lelu pääsee hyviin treeneihin ja onhan tämä tärkeää myös maajoukkuetta ja pelaajan tulevaisuutta ajatellen. Odotamme Lelulta todella paljon, Sammelvuo kertoo.

  Syksyn sairastelut ja sopimussotkut Iranissa ovat nyt takana, joten Ojansivu pääsee vihdoin keskittymään olennaiseen.

  - Hieno homma tuon Iranin huopaamisen jälkeen. Kiva päästä taas tekemään hommia tuttujen valmentajien kanssa - ja totta kai myös Laurin, Ojansivu veistelee.

  Kausi on ollut raskasta aikaa myös Ojansivun perheelle. Nyt voidaan huokaista helpotuksesta.                      

  - Tämä vuosi on ollut yhtä reissaamista. Eipähän ole meidän perheellä ollut montaa tylsää päivää. Paistaa se ”arska” näköjään risukasaankin, Ojansivu vitsailee.

  Sopimusneuvotteluiden takana on ollut pelaaja-agentti Nisse Huttunen. Lisäksi Sammelvuo haluaa nostaa hattua Tommi Tiilikaiselle ja Olli Kuoksalle, sillä Ojansivu on harjoitellut kauden aikana Lentopalloseura Ettan ja saksalaisen SWD Powervolleys Dürenin mukana.

  - Mahtavaa toimintaa valmentajilta, ja onhan tämä hieno asia myös suomalaisen lentopallon imagolle.

  Kuzbass Kemerovo on tällä hetkellä Venäjän Superliigassa viidentenä, kun runkosarjaa on pelaamatta kahdeksan kierrosta. Sarjan kaksi parasta sekä neljä joukkuetta pudotuspeleistä (sijat 3-10, kaksi voittoa) selviytyy kevään Final 6 -lopputurnaukseen. Kemerovo kohtaa seuraavaksi sunnuntaina kotiottelussa Krasnodarin.