Tuomo Karila

LT
Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Kielitaito:

suomi, ruotsi, englanti

Toimipaikka:

Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Tervetuloa vastaanotolleni

Hoidan niin aikuis- kuin lapsipotilaitakin.
Vastaanottoaikojani voi varata nettiajanvarauksesta tai puhelimitse ajanvarauksesta.

Erityisosaamiseni

Erityisosaamistani ovat urheiluvammat ja niiden kirurginen hoito sekä alaraajojen kirurginen hoito erityisesti lonkan ja polven tekonivelkirurgia ja tekonivelten uusintaleikkaukset, polvien ja nilkkojen tähystyskirurgia sekä nivelsiteiden korjausleikkaukset.

Koulutus ja työkokemus

Erikoistumisopinnoistani olen suorittanut osan Ortonissa, joten olen ylpeästi ”ortonilainen”. Ensimmäisen kerran työskentelin lääkärinä talossa vuonna 2000 ja sen jälkeen olen tehnyt täällä useita työrupeamia.

Olen toiminut ortopedina niin kotimaassa kuin Uudessa-Seelannissakin, jossa olen työskennellyt yhteensä kuuden vuoden ajan. Kotimaassa olen toiminut myös muiden yksityisten lääkärikeskusten urheiluklinikoissa.

Olen toiminut Suomen olympiajoukkueen lääkärinä neljä kertaa sekä lukuisia kertoja Suomen painin edustusjoukkueen lääkärinä. Lisäksi olen toiminut Suomen ja Euroopan olympiakomiteassa sekä Kansainvälisen Painiliiton lääketieteellisessä komiteassa.

Media

Ortonin ortopedit Tuomo Karila ja Ilkka Räsänen lähtevät Pariisin kesäolympialaisiin Suomen joukkueen lääkäreiksi (15.5.24)

Yle haastatteli Tuomon Karilaa Puljujärven New Yorkissa tehdystä leikkauksesta (28.1.2024)

Hinnat

20 min 110 €
30 min 149 €
45 min 175 €

Kela

Nämä palvelut ovat Kela-korvattavia.