Klinikkakoira Crema

Olen 3-vuotias labradorinnoutajatyttö, klinikkakoira Crema. Olen aloittanut elämäni opaskoirakoulun opaspentuna. Sieltä sain erittäin hyvän pohjan nykyiseen työhöni klinikkakoirana. Olen suorittanut hyväksytysti Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä soveltuvuuskokeen keväällä 2023.

Ortonin ja Helsingin Yliopiston välillä on tällä hetkellä on menossa tutkimus potilaiden kokemuksista ja minun vastaanottojen vaikutuksista toimintakykyyn ja elämänlaatuun.

Haistan kivun

Minulle on opetettu kivun provosoituminen eli pystyn haistamaan ihmisen biomarkkereista kiputilanteessa tapahtuvan muutoksen. Nenäni on hyvin tarkka ja ihminen ei itse yleensä vielä havaitse muutosta, kun minä sen jo huomaan.

Olen apuna toimivien lääkkeettömien kivunhallintakeinojen suunnittelussa, koska jatkan ilmaisua niin kauan, ennen kuin löydetään toimiva lääkkeetön keino. Olen kuin sensori siis.

Olen vastaanotoilla erittäin mielelläni mukana myös aktiivisissa harjoitteissa ja niissä vain mielikuvitus on rajana.

Olen töissä

Olen työpaikalla Ortonilla keskiviikkoisin ja perjantaisin. Sihteerinä ajanvarausten suhteen toimii työparini fysioterapeutti Juulia. Parhaiten tavoitat Juulian s-postilla juulia.turunen@orton.fi. Vastaanottoaikani on 60 min, josta aktiivista työskentelyä minun kanssani on kerralla noin 30 min ja loppuaika on työskentelyä Juulian kanssa.

Hoitojaksot

Minun kanssani hoitokäynnille voi tulla alkuun kokeiluluontoisesti ja jos asiakkaani hyötyy avustani, voidaan hoidosta suunnitella pitempi hoitokokonaisuus. Alkuun määritellään yhdessä tavoite tai tavoitteet, joihin keskitytään vastaanotoilla ja joita arvioidaan jakson aikana. Lopussa tehdään yhteenveto toteutuneesta jaksosta ja jatkosuunnitelma.

Hinta

Minun ja Juulian vastaan­ot­to­hinta 60 min. on 131 €.
Hinta sisältää fysioterapeutin osuuden, Crema-lisän sekä palvelumaksun.
Vastaanottoajat ovat 60 min, mutta aktiivista työskentelyä kanssani on 30 min, jonka jälkeen minulla on ”lakisääteinen” tauko.

Ajanvaraukset ja tiedustelut

Aikojen varaus tapahtuu joko puhelimitse Juulia Turusen numeroon 040 6300 740 tai voit jättää soittopyynnön tekstiviestitse tai sähköpostiini: juulia.turunen@orton.fi.

Lue Iltasanomien juttu Juuliasta ja Cremasta.
Takaisin Juulia Turusen nettiprofiiliin.