Kimmo Lönnrot

LT
Neurokirurgian erikoislääkäri

Kielitaito:

suomi, ruotsi, englanti

Toimipaikka:

Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Tervetuloa vastaanotolleni

Tutkin ja hoidan niin lapsi kuin aikuispotilaitakin. Vastaanotolleni voi varata ajan nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse ajanvarauksesta.

Erityisosaamiseni

Erityisosaamistani on kaula- ja lannerankaperäisten vaivojen tutkiminen ja hoito. Potilaillani tämä ilmenee usein selän, lantion tai niskan alueella tuntuvana kipuna, joka voi säteillä kaularangasta käteen tai lannerangasta jalkaan.

Tyypil­lisiä selkäkirurgisia toimenpiteitäni ovat välilevyn pullistuman tai selkäy­din­ka­navan ahtau­man leikkaus sekä erilaiset luudutusleikkaukset.
Ortonissa teen myös pitempää jälkihoitoa edellyttävää vaativampaa selkäkirurgiaa, jota tarvitaan esimerkiksi tapaturmien jälkitilojen tai ryhtiongelmien hoitoon.

Sopivin hoitomuoto ei suinkaan ole aina leikkaushoito. Hoidot voidaan jaotella portaittain näin:

  • lepo, lääkkeet ja kuntoutus
  • erilaiset puudutukset
  • hermorakenteiden puhdistava kirurgia (esim. välilevypullistumaleikkaus ja hermojuurikanavien vapautusleikkaus)
  • rangan tukirakenteita korjaava kirurgia  (esim. erilaiset luudutusleikkaukset)

Hoidan mielelläni selkäpotilaitani Ortonissa sen takia, että saman katon alla toimii monipuolisesti selän tutkimiseen, hoitoon ja kuntoutukseen erikoistuneita ammattilaisia. Tarjolla on laajasti erilaisia hoito- ja kuntoutusvaihtoehtoja niin kroonisesta kuin akuutistakin kivusta kärsiville. Potilaalleni löytyy helposti tarvittava hoitokokonaisuus osaavien ammattilaisten käsissä.

Vastaanottohinnat

20 min 94 €
30 min 180 €
45 min 205 €
60 min 267 €

Kela-korvaus

Nämä palvelut ovat Kela-korvat­tavia.