Kimmo Lönnrot

med.dr
Specialist på neurokirurgi

Språk:

finska, svenska, engelska

Välkommen till min mottagning

Min speciella expertis

Min specialkompetens ligger inom studier och behandling av nack- och ländryggssjukdomar. Hos mina patienter visar detta sig ofta som smärta i rygg, höfter eller nacke, som kan stråla från halsryggen till handen eller från ländryggen till benet.

Mina typiska ryggradskirurgiska ingrepp inkluderar operation för en utbuktning i septum eller förträngning av ryggradskanalen, samt olika osteoporosoperationer.
På Orton utför jag även mer krävande ryggoperationer som kräver längre eftervård, vilket behövs för att till exempel behandla tillstånd efter olycka eller hållningsproblem.

Kirurgisk behandling är inte alltid den lämpligaste behandlingsformen. Behandlingarna kan delas in i steg enligt följande:

  • vila, medicinering och rehabilitering
  • olika bedövningsmedel
  • kirurgi för rensning av nervstruktur (t.ex. interstitiell utbuktning och frisättning av nervrotkanal)
  • kirurgi för att reparera ryggradsstödstrukturer (t.ex. olika förbeningsoperationer)

Jag tycker om att ta hand om mina ryggpatienter på Orton eftersom det finns ett brett utbud av yrkesverksamma som är specialiserade på ryggundersökning, behandling och rehabilitering under ett tak. Det finns ett brett utbud av behandlings- och rehabiliteringsalternativ för dig som lider av både kronisk och akut smärta. Min patient kan enkelt hitta det nödvändiga behandlingspaketet i händerna på skickliga proffs.

Priser

20 min 94€
30 min 180€
45 min 205€
60 min 267€

FPA-ersättning

Dessa tjänster är FPA-ersättningsgilla.