Riina Helenius

Fysioterapeutti AMK
Fysioterapeutti

Kielitaito:

suomi, englanti

Toimipaikka:

Orton,

Tervetuloa vastaanotolleni

Erityisosaamistani on lonkan ja polven tekonivelleikkauksessa olleiden sekä selkäpotilaiden kuntoutus, mutta autan mielelläni myös muunlaisissa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti sekä ratsastuksenohjaaja. Poliklii­nisen työn ohella työsken­telen myös ortope­di­sella vuodeo­sas­tolla, jossa tekoni­vel­po­ti­laiden lisäksi toteutan mm. selkä­po­ti­laiden akuuttivaiheen kuntoutusta. Olen myös mukana Ortonin liikunta- ja urheiluklinikan toiminnassa.
Pyrin aina osallis­tamaan asiakasta parhaani mukaan osaksi kuntou­tus­pro­sessia ja löytämään jokai­selle mieleisen tavan liikkua ja toteuttaa itseään. Haluan auttaa asiakasta tutus­tumaan omiin voima­va­roi­hinsa sekä keinoihin, joilla voimme lähteä yhdessä vahvis­tamaan näitä.

Vapaa-ajallani viihdyn metsässä koirieni kanssa, kuntosalilla painoja nostellen sekä etenkin tankotanssia harrastaen. Tankotanssin viehätys on vienyt minut mennessään ja aloittelen myös kilpauraani tämän lajin parissa ohjaustyön ohella.

Aikaisempana lajitaustana minulla on ratsastuksen ja baletin lisäksi rugby, jossa toiminkin nykyään aktiivisesti joukkueen fysioterapeuttina Helsinki rugby clubille. On ihanaa päästä kehittämään ammatillista osaamistaan myös vapaa-ajalla ystävien kanssa aikaa viettäessä!

Koulutus:

  • Fysioterapeutti AMK 2020
  • Ratsastuksenohjaaja 2013
  • Tankotanssiohjaaja 2021

 

Kela-korvaus

Nämä palvelut eivät ole Kela-korvattavia.