Meilahden tornisairaala

Haartmaninkatu 4, Helsinki

Vaihde 09 4711

SaapumisohjeetMeilahden tornisairaala

Meilahden tornisairaalan tunnus on iso, turkoosi M-kirjain, joka on näkyvillä sisääntuloaulassa. Sairaalalla on yhteinen pääsisäänkäynti Meilahden Kolmiosairaalan kanssa.

Katso Meilahden sairaala-alueen kartta HUS:n sivuilla.

Joukkoliikenne

Kun tulet hoitoon meille, suosittelemme käyttämään mahdollisuuksien mukaan joukkoliikennettä.

Katso tarkemmat saapumisohjeet HSL:n reittioppaasta.

Pysäköinti

Sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä on kolme esteetöntä autopaikkaa. Pysäköinti maanalaisissa pysäköintihalleissa ja ulkopysäköintipaikoilla on maksullista. Pysäköintihallit ovat avoinna asiakkaita varten ma-su klo 6-22.

HUOM! Suosittelemme käyttämään P1 pysäköintihallia, sillä kulku pysäköintihallista P3 on muuttunut. Vanha reitti Syöpätautien klinikan edessä on suljettu Siltasairaalan valmistumiseen asti. Jalankulkusisäänkäynti pysäköintihalliin Syöpätautien klinikan edestä ei ole käytössä.

Saapumisohjeet vastaanotolle

Sairaalaan saavutaan pääovesta ja kävellään käytävää eteenpäin Tornisairaalan puolelle. Kahvion jälkeen lattialla on eri värisiä viivoja, joita seuraamalla löydät vastaanotoille.

Ortonin vastaanottoja on kardiologian, urologian ja neurologian poliklinikoilla. Seuraamalla violettia lattiaviivaa löydät kardiologian poliklinikalle odotustilaan 8A, ja harmaata palloviivaa seuraamalla löydät urologian poliklinikalle odotustilaan 5A. Vihreä lattiaviiva johtaa neurologian poliklinikalle. Lääkäri hakee odotusaulasta vastaanotolle.

Tarvittaessa voit lukea lisäohjeita HUSin sivuilta.