Painonhallintatalo palkittiin kahdesti

Terveyskylän taloperheeseen ja HYKS Vatsakeskukseen kuuluva Painonhallintatalo  sai 11.10.2017 sekä Suomen lihavuustutkijat ry:n että ARVO ry:n myöntämät palkinnot yhteiskunnallisesti ja kansanterveydellisesti merkittävästä toiminnastaan.

Suomen lihavuustutkijat ry on jakanut painonhallintaa ja terveellistä elämäntapaa edistäville kansallisille hankkeille ja projekteille palkintoja vuodesta 2000 alkaen. Painonhallintatalon toiminta virtuaalipalveluineen on  ”monimuotoista ja edustaa inhimillistä ”I love me” -otetta. Tiimin valmentajilla on myös into ja lämpö tekemisessä”, lihavuustutkijat toteavat.

Yhteiskunnallisten yritysten verkostovaikuttaja ARVO ry palkitsi Painonhallintatalon  yhteiskunnallisesti vaikuttavana ja suomalaisten hyvinvointia lisäävänä toimintana. Perusteluissa todetaan mm. näin:

”Painonhallinta on kansallisesti keskeinen terveyskysymys. Painonhallintatalon virtuaalisessa terveyslaihdutusvalmennuksessa teknologiaa hyödynnetään potilashoidossa kustannustehokkaalla tavalla. Talon virtuaalipalvelut myös lisäävät potilaiden yhdenvertaisia mahdollisuuksia päästä hoitoon.”

Lue lisää ARVO:n tiedotteesta.

Palaa Painonhallinnan esittelysivulle.