Hanna Harno

LT, dosentti
Neurologian erikoislääkäri, kivunhoidon erityispätevyys

Kielitaito:

suomi, ruotsi, englanti

Toimipaikka:

Meilahden tornisairaala, Haartmaninkatu 4, Helsinki

Tervetuloa vastaanotolleni

Vastaanotolleni ovat tervetulleita yli 16 vuotiaat potilaat, joilla on neurologisia oireita tai sairauksia, kuten esimerkiksi päänsärky, hermoperäinen kipu, huimaus, dystonia tai Parkinsonin tauti. Annan myös botuliinipistoshoitoa migreeniin, cervikaalidystoniaan, hemifaciaalispasmiin ja blefarospasmiin.

Teen myös hermoperäisen kivun sarja-rTMS -hoitoarvioita yli 18-vuotiaille. Minulla on kivunhoidon erityispätevyys ja erityisosaamista vaikeaan päänsärkyyn.

Varaa aika vastaanotolleni puhelimitse ajanvarauksesta.

Erityisosaamiseni

Erityisosaamistani on päänsärkyjen diagnostiikka ja hoito, hermoperäinen kipu ja botuliinihoidot. Sarja-rTMS -hoidon ja uusintahoidon arviot ja seuranta.

Sarja-rTMS-hoidoista

Transkraniaalinen magneettistimulaatio eli rTMS tarkoittaa aivokuoren aktivointia magneettipulsseilla.

Hoidossa annetaan potilaan pään alueelle magneettipulsseja, jotka vaikuttavat aivojen kipua viestivään järjestelmään lievittäen kipua. Hoito annetaan sarjoina poliklinikalla. Menetelmä on kajoamaton, kivuton ja vaaraton.

Hermoperäistä kipua ovat esimerkiksi kasvokipu, aivoverenkiertohäiriön jälkeinen halvaantuneen puolen kipu, CRPS eli monimuotoinen alueellinen kipuoireyhtymä ja aavesärky.

Ennen vastaanottoa potilasta pyydetään täyttämään kaksi kyselylomaketta ja merkitsemään kipualueet ihmishahmoon. Vastausten perusteella arvioidaan sarja-rTMS -hoidon soveltuvuutta potilaan kivun hoitoon. Kyselykaavakkeet saat tullessasi vastaanotolle ja voit ne odotellessa täyttää.

Vastaanottohinnat

Hinnat

20 min 136,70 €
30 min 199,20 €
45 min 284,10 €
60 min 376,40 €

Pistoshoitojen arviokäynti 216,90 – 286,80 €
Migreenin hoito botuliinilla 217 €
Botuliinipistos kervikaalidystoniaan 230 €

Kela-korvaus

Nämä palvelut eivät ole Kela-korvattavia.