Asiantuntijat

  • Tyhjennä valinnat

Svetlana Oshukova

LT

Psykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri

Kielitaito: suomi, englanti, venäjä

Toimipaikka: Meilahden kolmiosairaala, Haartmaninkatu 4, rakennus 3, Helsinki

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 13-vuotiaat potilaat. Hoidan kaikenlaisia aikuisten ja nuorten mielenterveysongelmia.

Lue lisää

Tanja Svirskis

LT, lääkärikouluttajan erityispätevyys, EMDR-terapeutti

Psykiatrian erikoislääkäri

Kielitaito: suomi, englanti

Toimipaikka: Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 13-vuotiaat potilaat. Hoidan kaikenlaisia psykiatrisia ongelmia. Tyypillisiä ongelmia potilaillani on mm. psykoosiin viittaavat ennakko-oireet, psykoosit, skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö, skitsoaffektiivinen häiriö, krooninen kipu, pakko-oireinen häiriö (OCD) ja ADHD.

Lue lisää

Mari Honkasalo

LL

psykiatrian erikoislääkäri, kognitiivinen psykoterapeutti

Kielitaito: suomi

Hoidan aikuisikäisiä, yli 18-vuotiaita potilaita. Tarvittaessa hoitoon voi osallistua myös perhe ja läheiset. Hoidan kaikenlaisia psykiatrisia ongelmia, mukaanlukien psykoosisairaudet ja ensipsykoosit, sekä potilaita, joilla on mahdollisesti psykoosin ennakko-oireita. Palveluihini kuuluvat myös psykoterapia-arvioiden tekeminen, työkyvyn arviot ja tarvittavien lausuntojen laadinta.

Lue lisää

Pauliina Kanerva

Psykologi

Kielitaito: suomi, englanti

Toimipaikka: Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 18-vuotiaat psyykkisesti oireilevat potilaat. Toteutan psykologin arvioita ja tutkimuksia sekä keskusteluhoitoja. Tarjoan myös keskustelutukea erilaisissa elämän kriisitilanteissa.

Lue lisää

Tage Orenius

PsL

Erikoispsykologi, hypnoosi, NLP, kehopsykoterapia, kipupsykologian asiantuntijakoulutus, tohtorikoulutettava

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

Toimipaikka: Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Erityisesti kiputilat ja kivun tutkiminen sekä psyykkisesti oireilevat, kuormittuneet, ahdistuneet ja masentuneet, lapsista vanhuksiin.

Lue lisää

Anne Smedberg

Lasten neuropsykologian erikoispsykologi, psykologian lisensiaatti

Kelan vaativan erityistason (VET) pätevyys ja neuropsykologian työnohjaaja.

Kielitaito: suomi, englanti

Toimipaikka: Meilahden kolmiosairaala, Haartmaninkatu 4, rakennus 3, Helsinki

Vastaanotolleni ovat tervetulleet alle 16-vuotiaat. Olen erikoistunut lasten neurologisten tai kehityksellisten erityisvaikeuksien ja oppimisvaikeuksien arviointiin ja kuntoutukseen.

Lue lisää

Etsi asian­tuntija

Täältä löydät Ortonin asiantuntijat.

Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevan Ortonin päätoimipaikan lisäksi HUS-lääkärit tarjoavat vastaanottoja HUSin sairaaloissa pääkaupunkiseudulla virka-aikansa ulkopuolella.

Vastaanottavat asiantuntijat

Osalle asiantuntijoistamme voi varata ajan nettiajanvarauksesta ja osalle ajan saa vain puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Asiantuntijan profiilitiedoissa on nettiajanvarauspainike silloin, kun hänelle voi varata aikoja nettiajanvarauksen kautta.

Muut asiantuntijat

Täältä löydät tiedot myös niistä asiantuntijoista, jotka eivät tarjoa vastaanottopalveluita sellaisenaan. Esimerkiksi osalle lääkäreistämme voi hakeutua jo tehtyjen tutkimusten perusteella suoraan leikkaukseen ja tällöin potilaalle sovitaan vastaanottoaika lääkärin tapaamiseen.