Pauliina Kanerva

Psykologi

Kielitaito:

suomi, englanti

Toimipaikka:

Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Tervetuloa vastaanotolleni

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 18-vuotiaat psyykkisesti oireilevat potilaat.
Aikojani voi varata nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse ajanvarauksesta.

Toteutan sekä psykologin arvioita ja tutkimuksia, että keskusteluhoitoja. Tarjoan keskustelutukea myös erilaisissa elämän kriisitilanteissa.

Erityisosaaminen

Erityisosaamistani ovat kliinisen psykologin arviot, mikä tarkoittaa niiden persoonallisuustekijöiden ja tilannetekijöiden kokonaisvaltaista hahmottamista, jotka ovat johtaneet oireiden muodostumiseen ja niiden jatkumiseen. Kliinisen psykologin arviota käytetään sopivimman jatkohoitomuodon valinnassa, ja usein sillä on potilaalle iso merkitys oman tilanteensa jäsentämisessä ja hallinnantunteen lisäämisessä.

Tarvittaessa teen myös laajoja ja vaativia psykologin tutkimuksia osana potilaan diagnostista arviota.

Urheilu on tärkeä osa vapaa-aikaani ja myös psykologina olen kiinnostunut urheilijoiden kanssa työskentelystä.

Työkokemus

Työkokemusta minulla on kertynyt kymmenen vuotta ja olen työskennellyt pääosin vaativissa erikoissairaanhoidon psykologitehtävissä aikuispsykiatristen potilaiden kanssa.

Olen työskennellyt psykologina HUSin akuutti- ja konsultaatiopsykiatrian poliklinikalla vuodesta 2016 alkaen. Vuoden 2021 alusta olen toiminut myös HUSin syöpätaudeilla palliatiivisessa keskuksessa eli tuen syöpäsairaita ja heidän läheisiään. Opiskelen myös työnohjaajaksi, ja otan mielelläni vastaan myös työterveyshuollon asiakkaita.

Vastaanottohinnat

60 min vastaanotto 140 €
90 min vastaanotto 200 €

Kela-korvaus

Nämä palvelut eivät ole Kela-korvattavia.