Tanja Svirskis

LT, lääkärikouluttajan erityispätevyys, EMDR-terapeutti
Psykiatrian erikoislääkäri

Kielitaito:

suomi, englanti

Toimipaikka:

Psykiatriakeskus, Välskärinkatu 12, Helsinki

Tervetuloa vastaanotolleni

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 13-vuotiaat potilaat. Hoidan kaikenlaisia psykiatrisia ongelmia. Hyvän hoidon perustana on riittävän tarkka psykiatrinen arvio. Sen takia ensikäynnillä (tarvittaessa useammalla käynnillä) keskitytään potilaan tilanteen perusteelliseen tutkimiseen ja arviointiin.

Palveluihini kuuluvat myös psykoterapia-arviot, työkyvyn arviot, second opinionit ja kaikki tarvittavat lausunnot. Traumamuistojen hoidossa käytän EMDR- eli silmänliiketerapiaa.

Psykiatriassa ongelmat koskettavat usein myös perhettä ja läheisiä. Tämän takia on luonnollista, että he osallistuvat tarvittaessa potilaan luvalla hoitoon.

Tarjoan myös etävastaanottoja. Etävastaanotto tapahtuu Zoom-sovelluksen välityksellä eli tarvitset sitä varten nettiyhteydellä varustetun tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä sähköpostiosoitteen. Ilmoita vastaanottoa varatessa sähköpostisoitteesi. Saat 15 minuutta ennen vastaanoton alkamista sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla sinut yhdistetään etävastaanotolle.

Erityisosaamiseni

Psykoosien varhaistoteaminen, psykoosit, skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö, skitsoaffektiivinen häiriö, krooninen kipu, pakko-oireinen häiriö (OCD), ADHD, EMDR-terapia.

Vastaanottohinnat

50 minuutin ensikäynti 289 €

50 minuutin uusintakäynti 210 €

Kela-korvaus

Nämä palvelut eivät ole Kela-korvattavia.