Tanja Svirskis

LT, lääkärikouluttajan erityispätevyys, EMDR-terapeutti
Psykiatrian erikoislääkäri

Kielitaito:

suomi, englanti

Toimipaikka:

Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Tervetuloa vastaanotolleni

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 13-vuotiaat potilaat.

Erityisosaamiseni

Psykoosien varhaistoteaminen, psykoosit, skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö, skitsoaffektiivinen häiriö, krooninen kipu, pakko-oireinen häiriö (OCD), ADHD, EMDR-terapia.

Hoidan kaikenlaisia psykiatrisia ongelmia. Hyvän hoidon perustana on riittävän tarkka psykiatrinen arvio. Sen takia ensikäynnillä (tarvittaessa useammalla käynnillä) keskitytään potilaan tilanteen perusteelliseen tutkimiseen ja arviointiin.

Palveluihini kuuluvat myös psykoterapia-arviot, työkyvyn arviot, second opinionit ja kaikki tarvittavat lausunnot. Traumamuistojen hoidossa käytän EMDR- eli silmänliiketerapiaa.

Psykiatriassa ongelmat koskettavat usein myös perhettä ja läheisiä. Tämän takia on luonnollista, että he osallistuvat tarvittaessa potilaan luvalla hoitoon.

Tarjoan myös etävastaanottoja. Etävastaanotto tapahtuu Zoom-sovelluksen välityksellä eli tarvitset sitä varten nettiyhteydellä varustetun tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin sekä sähköpostiosoitteen. Ilmoita vastaanottoa varatessa sähköpostisoitteesi. Saat 15 minuutta ennen vastaanoton alkamista sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla sinut yhdistetään etävastaanotolle.

Vastaa­no­tolleni ovat terve­tul­leita kaikki yli 13-vuotiaat potilaat.


Vastaanottohinnat

Ensikäynti/tutkimuskäynti 289 €

45 minuutin seurantakäynti 225 €

Kela-korvaus

Nämä palvelut eivät ole Kela-korvattavia.