globe.png
search-icon.png
  .../... parasta osumaa haulla

  Vastaanotto- ja puhelinaikojen varaukset puh. 09 4748 2705.

  Etävastaanottoaikojen varaukset puh. 040 178 9966.

  Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Muutokset päivitetty!
  Varaus poistettu!

  Laatu ja leikkausten seurantatulokset

  Ortonin oma tekonivelseuranta aloitettiin v. 1989. Seurannan avulla on kerätty tietoa mm. leikkauksista sekä nivelen toimivuudesta ja sen avulla saadaan pitkäaikaista vaikuttavuustietoa. Ortonin oma selkärekisteri Finspine on ollut käytössä v. 2010 alkaen.

  Ortonin oma tekonivelseuranta

  Ortonin oma tekonivelseuranta aloitettiin v. 1989. Seurannassa on kerätty tietoa leikkauksista, implanteista, rtg-löydöksistä, kliinisestä nivelen toimivuudesta ja subjektiivisesta kivusta ja toimintakyvystä HHS- ja KSS – luokitusten mukaan. Seuranta on tärkeää ja sillä saadaan pitkäaikaista vaikuttavuustietoa tehdyistä leikkauksista.

  Ortonin tekonivelseurannan ja toiminnan kehittäminen

  Kansallinen käytäntö on siirtymässä HHS ja KSS –tyylisistä mittauksista suoraan potilaille tehtäviin PROM-kyselyihin. Kesällä 2017 lopetimme vanhan tiedon keräämisen ja aloitimme Oxford Hip ja Knee –kyselytiedon taltioinnin sähköisesti luettavalla lomakkeella.

  Lisäksi Ortonissa on yhteistyö Buddy Health Care –yrityksen kanssa tehty Ortonin tekonivelleikkauspotilaille oma mobiilisovellus, joka mahdollistaa suojatun yhteyden potilaan mobiililaitteeseen. Mobiilisovelluksen avulla pystymme viestimään potilaan kanssa mutkattomasti ja se auttaa myös potilasta saamaan nopean vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin leikkaukseen ja hoitoon liittyen.

  Selkäkirurgian tulokset Ortonissa

  Selkäkirurgialla on Ortonissa pitkät perinteen ja olemme toimineet aktiivisesti selkäkirugian kehittäjänä Suomessa jo vuosikymmenien ajan.
  Sivulta Selkäkirurgian tulokset Ortonissa pääset lukemaan tarkemmin selkäkirurgiaan liittyvistä rekistereistä ja hoidonlaadun tuloksista Ortonissa. Sivulla on tietoa mm. potilastyytyväisyydestä sekä kivun aiheuttamasta toimintakyvyn haitasta. Tuloksissa verrataan Ortonin omaa ja Ruotsin kansallista selkärekisteriä.

  Kaikki Ortonin palvelut