Asiantuntijat

  • Tyhjennä valinnat

Mika Niemelä

LT, professori

Neurokirurgian erikoislääkäri

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti, saksa

Toimipaikka: Meilahden siltasairaala, Haartmaninkatu 4, Helsinki

Tervetuloa vastaanotolleni. Hoidan aikuispotilaiden neurokirurgisia ongelmia kuten kaula- ja lannerankaperäiset vaivat, aivokasvaimet ja aivojen verisuonisairaudet.

Lue lisää

Kimmo Lönnrot

LT

Neurokirurgian erikoislääkäri

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

Toimipaikka: Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Hoidan niin lapsi- kuin aikuispotilaitakin. Erityisosaamistani on kaula- ja lannerankaperäisten vaivojen tutkiminen ja hoito.

Lue lisää

Anna Piippo-Karjalainen

LKT

Neurokirurgian erikoislääkäri, sukelluslääketieteen ja ylipainehappihoidon erityispätevyys

Kielitaito: suomi, englanti

Toimipaikka: Meilahden siltasairaala, Haartmaninkatu 4, Helsinki

Hoidan kaula- ja lannerankaperäisiä vaivoja sekä aivo-selkäydinnestekierron häiriöitä. Tarjoan myös sukelluslääketieteen erityisosaamista ja palveluita.

Lue lisää

Etsi asian­tuntija

Täältä löydät Ortonin asiantuntijat.

Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevan Ortonin päätoimipaikan lisäksi HUS-lääkärit tarjoavat vastaanottoja HUSin sairaaloissa pääkaupunkiseudulla virka-aikansa ulkopuolella.

Vastaanottavat asiantuntijat

Osalle asiantuntijoistamme voi varata ajan nettiajanvarauksesta ja osalle ajan saa vain puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Asiantuntijan profiilitiedoissa on nettiajanvarauspainike silloin, kun hänelle voi varata aikoja nettiajanvarauksen kautta.

Muut asiantuntijat

Täältä löydät tiedot myös niistä asiantuntijoista, jotka eivät tarjoa vastaanottopalveluita sellaisenaan. Esimerkiksi osalle lääkäreistämme voi hakeutua jo tehtyjen tutkimusten perusteella suoraan leikkaukseen ja tällöin potilaalle sovitaan vastaanottoaika lääkärin tapaamiseen.