Asiantuntijat

  • Tyhjennä valinnat

Pauliina Kanerva

Psykologi

Kielitaito: suomi, englanti

Toimipaikka: Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 18-vuotiaat psyykkisesti oireilevat potilaat. Toteutan psykologin arvioita ja tutkimuksia sekä keskusteluhoitoja. Tarjoan myös keskustelutukea erilaisissa elämän kriisitilanteissa.

Lue lisää

Tage Orenius

PsL

Erikoispsykologi, hypnoosi, NLP, kehopsykoterapia, kipupsykologian asiantuntijakoulutus, tohtorikoulutettava

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

Toimipaikka: Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Erityisesti kiputilat ja kivun tutkiminen sekä psyykkisesti oireilevat, kuormittuneet, ahdistuneet ja masentuneet, lapsista vanhuksiin.

Lue lisää

Etsi asian­tuntija

Täältä löydät Ortonin asiantuntijat.

Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevan Ortonin päätoimipaikan lisäksi HUS-lääkärit tarjoavat vastaanottoja HUSin sairaaloissa pääkaupunkiseudulla virka-aikansa ulkopuolella.

Vastaanottavat asiantuntijat

Osalle asiantuntijoistamme voi varata ajan nettiajanvarauksesta ja osalle ajan saa vain puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Asiantuntijan profiilitiedoissa on nettiajanvarauspainike silloin, kun hänelle voi varata aikoja nettiajanvarauksen kautta.

Muut asiantuntijat

Täältä löydät tiedot myös niistä asiantuntijoista, jotka eivät tarjoa vastaanottopalveluita sellaisenaan. Esimerkiksi osalle lääkäreistämme voi hakeutua jo tehtyjen tutkimusten perusteella suoraan leikkaukseen ja tällöin potilaalle sovitaan vastaanottoaika lääkärin tapaamiseen.