Asiantuntijat

  • Tyhjennä valinnat

Sami Pakarinen

LT

Kardiologian erikoislääkäri

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

Toimipaikka: Meilahden tornisairaala, Haartmaninkatu 4, Helsinki

Vastaanotolleni ovat tervetulleita yli 16-vuotiaat sydänoireiset potilaat. Tutkin potilaita, joilla on epäily rytmihäiriöstä. Hoidan erityisesti eteisvärinä- ja tahdistinpotilaita.

Lue lisää

Satu Suihko

LT, dosentti

Kardiologian erikoislääkäri

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

Toimipaikka: Meilahden tornisairaala, Haartmaninkatu 4, Helsinki

Tervetuloa vastaanotolleni. Otan vastaan yleiskardiologisia potilaita. Tutkin ja hoidan erityisesti sydämen läppävikoja ja vajaatoimintaa ja teen mm. sydänmen ultraäänitutkimuksia.

Lue lisää

Elina Mäntyniemi

LL

Sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri

Kielitaito: suomi, englanti

Toimipaikka: Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Hoidan laajasti erilaisia sisätautien piiriin kuuluvia sekä kardiologisia ongelmia. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani ovat sydän- ja verisuonitaudit, kuten verenpainetauti, kohonnut kolesteroli, sepelvaltimotauti, rytmihäiriöt ja sydämen vajaatoiminta.

Lue lisää

Etsi asian­tuntija

Täältä löydät Ortonin asiantuntijat.

Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevan Ortonin päätoimipaikan lisäksi HUS-lääkärit tarjoavat vastaanottoja HUSin sairaaloissa pääkaupunkiseudulla virka-aikansa ulkopuolella.

Vastaanottavat asiantuntijat

Osalle asiantuntijoistamme voi varata ajan nettiajanvarauksesta ja osalle ajan saa vain puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Asiantuntijan profiilitiedoissa on nettiajanvarauspainike silloin, kun hänelle voi varata aikoja nettiajanvarauksen kautta.

Muut asiantuntijat

Täältä löydät tiedot myös niistä asiantuntijoista, jotka eivät tarjoa vastaanottopalveluita sellaisenaan. Esimerkiksi osalle lääkäreistämme voi hakeutua jo tehtyjen tutkimusten perusteella suoraan leikkaukseen ja tällöin potilaalle sovitaan vastaanottoaika lääkärin tapaamiseen.