Asiantuntijat

  • Tyhjennä valinnat

Anne Räisänen-Sokolowski

LT, dosentti

Erikoislääkäri, sukelluslääketieteen ja ylipainehappihoidon erityispätevyys

Kielitaito: suomi, englanti, puola

Toimipaikka: Meilahden kolmiosairaala, Haartmaninkatu 4, rakennus 3, Helsinki

Tutkin ja hoidan sukelluslääketieteellisiä aikuis- ja lapsipotilaita. Teen sukelluskelpoisuusarvioita niin harraste- kuin ammattisukeltajille sekä sukeltajantaudin tarkastuksia.

Lue lisää

Anna Piippo-Karjalainen

LKT

Neurokirurgian erikoislääkäri, sukelluslääketieteen ja ylipainehappihoidon erityispätevyys

Kielitaito: suomi, englanti

Toimipaikka: Töölön sairaala, Topeliuksenkatu 5, Helsinki

Hoidan kaula- ja lannerankaperäisiä vaivoja sekä aivo-selkäydinnestekierron häiriöitä. Tarjoan myös sukelluslääketieteen erityisosaamista ja palveluita.

Lue lisää

Etsi asian­tuntija

Täältä löydät Ortonin asiantuntijat.

Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevan Ortonin päätoimipaikan lisäksi HUS-lääkärit tarjoavat vastaanottoja HUSin sairaaloissa pääkaupunkiseudulla virka-aikansa ulkopuolella.

Vastaanottavat asiantuntijat

Osalle asiantuntijoistamme voi varata ajan nettiajanvarauksesta ja osalle ajan saa vain puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Asiantuntijan profiilitiedoissa on nettiajanvarauspainike silloin, kun hänelle voi varata aikoja nettiajanvarauksen kautta.

Muut asiantuntijat

Täältä löydät tiedot myös niistä asiantuntijoista, jotka eivät tarjoa vastaanottopalveluita sellaisenaan. Esimerkiksi osalle lääkäreistämme voi hakeutua jo tehtyjen tutkimusten perusteella suoraan leikkaukseen ja tällöin potilaalle sovitaan vastaanottoaika lääkärin tapaamiseen.