globe.png
search-icon.png
  .../... parasta osumaa haulla

  Vastaanotto- ja puhelinaikojen varaukset puh. 09 4748 2705.

  Etävastaanottoaikojen varaukset puh. 040 178 9966.

  Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Voit tarkastella varauksiasi Ajanvaraus-sivulla.
  Kiitos ajanvarauksestasi! Saat vahvistuksen tekstiviestinä ja muistutusviestin 24 tuntia ennen varattua aikaa.
  Muutokset päivitetty!
  Varaus poistettu!

  Vuodeosasto- ja hoivapalvelut

  Ortonin yksityinen vuodeosasto palvelee asiakkaita monissa hoivaan ja hoitoon liittyvissä tarpeissa. Tarjoamme turvallista ja ammattitaitoista palvelua silloin, kun sinä tai läheisesi tarvitsette väliaikaista apua arjen perustoiminnoissa tai lääkinnällistä ja hoidollista apua.

  Ortonin vuodeosasto tarjoaa hyvät puitteet erimittaisiin hoitojaksoihin esimerkiksi tilanteissa, joissa omaishoitajan loman takia tarvitaan hoitopaikkaa pitkäaikaissairaalle tai ikääntyneelle läheiselle. Palvelemme mielellämme myös asiakkaita, jotka ovat toipumassa leikkauksesta tai tulossa tutkimuksiin, jotka vaativat sairaalassa oloa yön yli.

  Vuodeosastopalvelu sisältää perushoivan, ympärivuorokautisen hoitohenkilökunnan päivystyksen, ruokailun sekä mahdollisuuden lisäpalveluihin kuten yksilölliseen fysio- ja toimintaterapiaan. Osastollamme on sairaalatasoinen valvonta, hoitovalmius ja lääkärinpäivystys ympäri vuorokauden.

  Vuodeosaston henkilökunta on asiantuntevaa ja kokenutta. Ortonin vuodeosaston ilmapiiri on kodinomainen ja ympäristö Keskuspuiston laidalla on rauhallinen. Samasta rakennuksesta löytyvät mm. terapia-allas ja kuntosali sekä galleria-kahvila, jossa voit ihailla kuukausittain vaihtuvaa taidenäyttelyä ja nauttia herkullisia oman keittiömme tarjottavia.

  Meille on tärkeää, että palvelemme sinua tai läheistäsi toiveittesi ja tarpeittesi mukaisesti, ja meillä Ortonissa voit itse vaikuttaa hoitoosi. Käytettävissä ovat kattavat röntgen-, laboratorio- ja erikoislääkäripalvelut.

  Lisätietoja Ortonin vuodeosastopalveluista antaa osastonhoitaja Jaana Suominen puh 040-1432949.

  Kaikki Ortonin palvelut