Asiantuntijat

  • Tyhjennä valinnat

Sirpa Eriksson

Sosiaalityöntekijä

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

Toimipaikka: Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Työkyvyttömyyden aikainen toimeentulo, tapaturma- ja liikennevahinkoasiat, ammatillinen kuntoutus, vammaispalvelut ja etuudet, kuntoutuksen hakeminen.

Lue lisää

Marjut Hursti

Sosiaalityöntekijä

Kielitaito: suomi

Toimipaikka: Orton, Tenholantie 10, 00280 Helsinki, Finland

Erityisosaaminen: Työkyvyttömyyden aikainen toimeentulo, tapaturma- ja liikennevahinkoasiat, ammatillinen kuntoutus, vammaispalvelut ja -etuudet, kuntoutukseen hakeutuminen, pitkäaikaissairaiden lasten ja nuorten sosiaaliturva.

Lue lisää

Etsi asian­tuntija

Täältä löydät Ortonin asiantuntijat.

Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevan Ortonin päätoimipaikan lisäksi HUS-lääkärit tarjoavat vastaanottoja HUSin sairaaloissa pääkaupunkiseudulla virka-aikansa ulkopuolella.

Vastaanottavat asiantuntijat

Osalle asiantuntijoistamme voi varata ajan nettiajanvarauksesta ja osalle ajan saa vain puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Asiantuntijan profiilitiedoissa on nettiajanvarauspainike silloin, kun hänelle voi varata aikoja nettiajanvarauksen kautta.

Muut asiantuntijat

Täältä löydät tiedot myös niistä asiantuntijoista, jotka eivät tarjoa vastaanottopalveluita sellaisenaan. Esimerkiksi osalle lääkäreistämme voi hakeutua jo tehtyjen tutkimusten perusteella suoraan leikkaukseen ja tällöin potilaalle sovitaan vastaanottoaika lääkärin tapaamiseen.