Logi

VALO hotell

VALO är ett nytt hotell på Mannerheimvägen 109, cirka 500 meter från Orton. Lär känna detta moderna och bekväma hotell på www.valohotel.fi. Som Orton-kund kan du få 10 % rabatt på dagspriset genom att använda rabattkoden PROMAJOITUSORTON (ange koden med versaler) vid bokning online och vid bokning av rum via säljtjänsten telefon +358 (0)10 340 4000.
Förmånen gäller till slutet av 2024.

Forenom Aparthotel Pikku-Huopalahti

Välkommen till Forenom Aparthotel Pikku-Huopalahti – ett bekvämt och hemlik boende i hjärtat av Helsingfors! På Mannerheimintie 170, endast 500 meter från Orton sjukhus, hittar du våra modernt inredda lägenheter med fullt utrustat kök. Slappna av och njut av din favoritfilm på plattskärms-TV:n eller håll kontakten med världen med vårt höghastighetsinternet. Oavsett om du väljer en studio- eller enrumslägenhet så erbjuder vi en rad bekvämligheter som till exempel bastu, tvättstuga och inomhusparkering.

Alla kunder på Orton får 10% rabatt på sin bokning. Använd koden 102023 när du bokar online för en vistelse på 1 – 7 nätter. Erbjudandet gäller fram till slutet av år 2024.
Ser mer av Aparthotel Pikku-Huopalahti här