globe.png
Tack för din bokning! Du får en bekräftelse via textmeddelande och ett påminnelsemeddelande 24 timmar före bokad tid.
Du kan kolla dina bokningar på Tidsbokning-sidan.
Tack för din bokning! Du får en bekräftelse via textmeddelande och ett påminnelsemeddelande 24 timmar före bokad tid.
Förändringarna uppdaterade
Bokning avbryts.

Ögonsjukdomar och ögonkirurgi

Ortons ögontjänster har grundats för att möta utmaningarna inom modern behandling av ögonsjukdomar och ögonkirurgi. Vårt primära mål är att trygga bästa möjliga funktionella syn för dig. På Orton tar vi oss tid att beakta dina individuella behov.

Ortons ögontjänster har grundats för att möta utmaningarna inom modern behandling av ögonsjukdomar och ögonkirurgi. Vårt primära mål är att trygga bästa möjliga funktionella syn för dig och garantera ett behandlingsresultat av hög kvalitet efter ögonkirurgi. Dessa mål uppnår vi med omfattande diagnostiska tjänster och vårt professionella specialistläkarteam. Vi följer standardiserad behandlingspraxis som baserar sig på den nyaste forskningen i alla våra behandlingar. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt kunnande och vår kunskap om nya behandlingsformer genom att delta i internationella kongresser inom ögonsjukdomsområdet.

Ögonläkartjänster

På Orton tar vi oss tid att beakta dina individuella behov. Hos oss är du i trygga händer och kan lita på att behandlingen av dina ögon är av hög kvalitet. Ögonkirurgerna vid Orton hör till de bästa i Finland. Alla våra kirurger har erfarenhet av tusentals operationer inom olika ögonsjukdomsområden. Vi använder de nyaste operationsteknikerna och -apparaterna samt anestesiläkartjänster. Sjukhusmiljön garanterar en trygg operation. Om du vill kan du också övernatta på Orton. Vi erbjuder följande tjänster:

  • kartläggning av synförmågan och helhetssituationen
  • behandlingsrekommendationer och glasögonrecept
  • gråstarroperationer
  • individuell behandling
Tidsbokning

Klicka på den tid du önskar och lämna sedan dina uppgifter.

Följande lediga mottagningstider
Kalender
Visa flera mottagningstider
Jatka »
Tutustu palveluhinnastoon