globe.png
Tack för din bokning! Du får en bekräftelse via textmeddelande och ett påminnelsemeddelande 24 timmar före bokad tid.
Du kan kolla dina bokningar på Tidsbokning-sidan.
Tack för din bokning! Du får en bekräftelse via textmeddelande och ett påminnelsemeddelande 24 timmar före bokad tid.
Förändringarna uppdaterade
Bokning avbryts.
HIRES_Orton_D3A0588_WEB.jpg

Jukka Pekka Kouri

Specialistläkare i fysiatri

Special kunnande: smärtlindring, besvär i rörelseorganen, rehabilitering

Språkkunskap: finska, svenska, engelska, tyska

Tidsbokning

Tidsbokning endast per telefon 09 4748 2705 (mån - tors kl. 8 - 18, fre kl. 8 - 16).

Ledskador och -smärtor

Knäet är känsligt för skador på grund av benens längd, den stora rörligheten och de stora krafterna knäet utsätts för. Ledbands- och meniskskador i knäet är vanliga besvär i samband med idrott och motion. Orton är en expert inom sjukdomar i rörelseorganen i Finland. Vi hjälper dig. Den första titthålsoperationen utfördes vid Orton 1976.

Smärttillstånd i knäet

Smärttillstånd i främre delen av knäet är kanske det vanligaste långvariga smärtbesväret i knäet. Smärtan kan härstamma från knäskålsleden eller senfästena. Dessa besvär är vanliga hos unga som idrottar mycket. Exakt diagnos kan kräva bilddiagnostiska undersökningar. Behandlingen består vanligen av annat än operativ behandling, t.ex. fysioterapi.

Smärtfritt liv

Vid Orton finns den mångsidigaste smärtkliniken i Finland. På smärtkliniken är målet att utreda orsaken till patientens smärta tillsammans med patienten och hitta fungerande behandlings- och rehabiliteringsalternativ samt sätt att hantera kronisk smärtproblematik.

Smärtlindring vid Orton

Om du lider av kontinuerlig smärta eller om det gör ont att röra på dig, kontakta Orton. Orton är en expert inom smärtlindring i Finland. Du får en specialistläkartid utan remiss.

Smärtrehabilitering

Ortons fysioterapeuter har specialiserat sig på behandling och rehabilitering av svåra smärttillstånd och funktionsstörningar. Metoder som kan användas omfattar t.ex. olika terapier, aktiv träning, akupunktur och avslappningsmetoder.