Hyvinkään sairaala

Hyvinkään sairaala

Hyvinkään sairaala on keskussairaalatasoinen yksikkö, joka sijaitsee 50 km Helsingistä pohjoiseen hyvien kulkuyhteyksien päässä lentoasemalta ja rautatieaseman lähellä. Sairaalassa on aikaansa seuraava synnytys- ja naistentautien toiminta ja käytettävissämme ovat korkeatasoiset uudet tilat ja laitteet. Sairaalassa on ympärivuorokautinen naistentautien, anestesiologian ja lastentautien lääkäripäivystys.

Synnytyssalit ovat ajanmukaisia, henkilökunta hyvin koulutettua ja kokenutta. Synnytykset hoidetaan perheiden arvoja kunnioittaen ja vauvamyönteisesti varhaista vuorovaikutusta tukien. Synnytyskivun hoidossa otetaan huomioon synnyttäjän yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Osaston toiminnassa noudatamme WHO:n ja UNICEF:in Vauvamyönteisyys-ohjelmaa, jonka tarkoituksena on luoda parhaat mahdolliset edellytykset imetykselle sekä varhaisen vuorovaikutuksen käynnistymiselle. Kodinomainen ympäristö luo hyvät edellytykset vanhempi-lapsi –suhteen kehittymiselle. Toiminnan lähtökohtana on ympärivuorokautinen vierihoito, jolloin vastasyntynyt ja äiti ovat jatkuvasti yhdessä ja joka mahdollistaa lapsentahtisen imetyksen. Vuodeosastolla on kahden ja neljän hengen huoneita. Perhehuoneita on käytettävissä osaston paikkatilanteen mukaan.

SYNNYTTÄMÄÄN ORTON Oy:n KAUTTA, KUINKA TOIMIN?

Tiedustele hoitoa tai varaa aika puheli­mitse 09 4748 2705 tai nettia­jan­va­rauksen kautta. Katso tarkemmat yhteys­tie­tomme tästä.